Stanković dobio podršku Zvezde i Partizana za prvog čoveka FSS!

Proslavljeni fudbalski as tokom dana razgovarao sa čelnicima "večitih" rivala koji su nezvanično dali svoj glas Dekiju za prvog čoveka Saveza

  • 3

Proslavljeni srpski reprezentativac i rekorder po broju igara za nacionalni tim Dejan Stanković, koji će najverovatnije uskoro preuzeti funkciju prvog čoveka FSS, uveliko je počeo sa obilaskom fudbalskih regija, a kako Mocartsport saznaje - tokom dana je posetio i dva najveća srpska kluba - Crvenu zvezdu i Partizan.

Stanković je najpre posetio FS Beograda na čelu sa potpredsednikom Partizana Ratomirom Babićem da bi se potom uputio na stadion sa kog je i ponikao, a tamo su ga dočekali predsednik Zvezde Dragan Džajić, potpredsednici Slaviša Kokeza i Ivica Tončev kao i generalni sekretar Miodrag Zečević.

- Hajde da se poltički izrazim, sastanak je bio konstruktivan. Kao što znate, Dejan ozbiljno razmišlja o mestu predsednika FSS i mi smo ga, naravno, primili u klub, pošto su tražili sastanak - rekao je Džajić za Mocartsport, a u društvu Stankovića bio je i gensek FSS -a Zoran Laković.

Ubrzo potom njih dvojica su se uputili i na sastanak sa čelnicima Partizana Draganom Đurićem i Albertom Nađom, a prema nezvaničnim informacijama "večiti" su se pridružili ostalim regijama i dali su svoj glas Stankoviću za prvog čoveka Saveza, koji se prema saznanjima Monda uputio ka Novom Sadu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pablo

    5. decembar 2013 | 18:18

    Ne znam samo na osnovu cega,Stankovic moze da bude prvi covek fudbala? Na osnovu iskustva?? Znanja??

  • džordž

    6. decembar 2013 | 00:58

    proslavljeni fudbalski as je osrednji evropski fudbaler koji ni u reprezentaciji nije nikada pokazao ekstra fudbal nego samo mučenje lopte..čime se on to preporučio,koje on znanje,iskustvo,obrazovanje poseduje da vodi tako veliku organizaciju kao sto je FSS ?!!

  • MikiGrobar

    6. decembar 2013 | 01:47

    Tole namjestio dekija da bude predsednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA