PITAMO VAS: Da li je striptiz Miše Tumbasa primeren za Evroligu? (VIDEO)

Najpopularniji navijač Partizana skinuo se potpuno go na centru terena u "Kombank Areni" iako je među gledalištem, ali i na terenu, u tom trenutku bilo male dece

  • 50

Da li će Partizan ponovo ispaštati zbog navijača? Iako su "crno-beli" do sada dosta puta plaćali kazne zbog ponašanja navijača koji su ubacivali svašta na teren, ovoga puta mogli bi da budu kažnjeni zbog golotinje na javnom mestu.

Najpoznatiji navijač "crno-belih" Miša Tumbas imao je svoj šou kada je sišao na teren, šutirao trojke na oduševljenje navijača, a na kraju je izveo i svoj čuveni striptiz i skinuo se go!

Miša je na insistiranje navijača i njihovo čuveno "Mišo, skini se" krenuo u akciju i svukao sve sa sebe i pokazao svoj polni organ pred 15.000 navijača, među kojima je bilo i male dece!!

Upravo se na ovoj fotografiji vidi da devojčica utrčava na parket u toku Mišinog striptiza....

Foto: M. Todorović

Fenomenalna igra košarkaša Partizana na meču protiv Budiveljnika u 8. kolu Evrologe, kojom su oduševili celu Evropu, ovim neprimerenim gestom mogla bi da padne u senku  jer nesvakidašnji događaj nije viđen na terenima  Evrolige do sada.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misi

    6. decembar 2013 | 12:04

    ja sam navijac partizana a ovaj je zreo za lazu .ovakvima nije mesto na utakmici nego na psihijatriji

  • Iggi

    6. decembar 2013 | 12:12

    Ovo je velika sramota i umesto da sada pricamo o kosarci u prvi plan je upao Misa Tumbas i njegovo sramotno ponasanje pred 15000 ljudi od kojih je veliki broj bilo deca.

  • Jeremija

    6. decembar 2013 | 12:16

    Bolesnik...A jos gori su ovi sto ga skandiranjem loze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA