JSL: Jagodina sa ''kreča'' do pobede nad Radničkim i trećeg mesta!

"Ćurani" na svom terenu savladali Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0 i prolećni deo prvenstva sačekaće na trećoj poziciji na tabeli

  • 1

Utakmicom između Jagodine i Radničkog iz Kragujevca spuštena je zavesa na jesenji deo Jelen Superlige. "Ćurani" su savladali  goste iz Šumadije rezultatom 1:0 i time se probili na treću poziciju. Gol odluke postigao je Pešić u 26. minutu iz penala.

Posle utakmice trener Jagodine Mladen Dodić imao je puno reči hvale na račun svoje ekipe:

- Moji momci zaslužuju ovo treće mesto jer kada smo letos počinjali postavljeni su veliki ciljevi. Opravdano je klub u poslednje dve godine beležio najbolje rezultate u istoriji kluba. Ovi momci su pre svega zaslužni za to i za polufinale Kupa gde smo opet ispred Zvezde i Partizana kao prošle godine i  treći na tabeli gde smo ispred Vojvodine koja ima zaista odličnu ekipu - rekao je Dodić.

Sa druge strane trener gostiju Radmilo Ivančević bio je vidno razočaran porazom, a naročito suđenjem koje nije želeo da komentariše:

- Teško mi je da nešto pričam, moram da biram reči. Dobro je da se jesenji deo sezone završava, da se odmorim od svega. Igrali smo protiv izvanredno organizovanog kluba, Jagodini i kolegi Dodiću želim sve najbolje. Suđenje neću da komentarišem - izjavio je Ivanvčević

 

Jelen Super Liga 15. kolo:

Subota:

Napredak – Javor 0:0

Donji Srem – OFK Beograd 1:1

(Sinđić 71 – Čavrić 60)

Voždovac – Sloboda 0:2

(Pejović 12, Galvao 72)

Spartak – Rad 0:0

Novi Pazar – Radnički Niš 1:0

(Rusmir )

Čukarički – Partizan 0:1

(Brašanac 62)

Crvena zvezda – Vojvodina 2:1

(Poletanović 38 - Dauda 50, Mrđa 90+2)

Nedelja:

Jagodina – Radnički Kragujevac 1:0

(Pešić 26)

Tabela: Partizan 33, Crvena zvezda 32, Jagodina 27, Radnički Niš 24,Vojvodina 24, Novi Pazar  24, Čukarički 22, Spartak 21, Napredak 17, OFK Beograd 17, Voždovac 16, Radnički Kg 16, Sloboda 16, Javor 15, Donji Srem 14, Rad 11

Jelen Super Liga se nastavlja 23/24. februara utakmicama 16. kola.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    9. decembar 2013 | 14:44

    Zar nije lepše i prirodnije reći " sa penala" ili 11 metara, nego izigravati nekog mangupa ovim "sa krecca". Ruzzno , brate...ipak novinari su profesija, a navijacci su nesto drugo i ne treba im se ovako "šlihtati" (udvarati).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA