Muta Nikolić: Menadžeri vode Birčevića u Zvezdu i Partizan!

Svi nas "buše" u poslednje vreme, a ionako imamo finansijske probleme. Takve stvari poremete igrače, zato nam je još i više potrebna bezrezervna podrška svih koji vole Radnički, rekao je trener Kragujevčana

  • 4

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić tvrdi da osim finansijskih problema u klubu postoje i spoljni problemi jer izvesni menadžeri ruše klub!

Nikolić je još ranije istakao da igrači ne primaju ugovorna sledovanja na vreme, a sada njihovi agenti žele da im nađu nove klubove kako bi uzeli procenat:

- Svi igrači sutra mogu da budu slobodni. Svi nas "buše", u poslednje vreme najviše menadžeri. Prvo je bio na meti Jaru, napunili su mu glavu ponudama, a sada navodno hoće da pošalju  Stefana Birčevića u Partizan ili Crvenu zvezdu.

- Takve stvari poremete igrače, zato nam je još i više potrebna bezrezervna podrška svih koji vole Radnički - istakao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Nikolić je ponovo naglasio da će tražiti pomoć od Vlade Srbije.

Idem kod prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, da vidim hoće li da nam pomogne. Bar za put da nam se nađu. Šta ćemo da radimo ako prođemo u drugi krug Evrokupa - zapitao se Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA