ŽARKO ZEČEVIĆ: Bodiroga je pravo rešenje za Partizan!

Dejan je dobrodošao u Partizan, mislim da je on čovek koji ima iskustva iza sebe bez obzira na to što dolazi iz drugog sporta, rekao je bivši generalni sekretar "crno-belih"

  • 3

Bivši generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević kaže da je proslavljeni srpski as Dejan Bodiroga najbolje rešenje za mesto predsednika "crno-belih".

On je istakao da je glavni argument Bodiroge rukovodeće iskustvo, jer je bio generalni menadžer košarkaškog kluba Roma iz Italije, a trenutno je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

- Dejan Bodiroga je dobrodošao u Partizanu. On ne dolazi na funkciju na kojoj sam ja bio pošto je kandidat za predsedničku funkciju, ali je čovek koji ima iskustva iza sebe - rekao je Zečević za "Informer".

Zečević je istakao da nema veze što Bodiroga dolazi iz drugog sporta, jer je i on sam svojevremeno bio uspešan košarkaš a kasnije operativac "crno-belih" u fudbalu.

- To što je on košarkaš nema veze sa rukovođenjem kluba. Dejan je potpredsednik KSS i poznaje kako funkcionišu sportske institucije, a to je ono što je najvažnije - zaključio je Zečević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    9. decembar 2013 | 14:05

    Zeka lopov,napravio "Zemunelo",osvajao titule,doveo Mateusa i napravio senzaciju pre 10 godina,igrao LŠ sa odličnim timom protiv Murinja i Porta osvajača LS,Reala(Raul,Zidan,Bekam,Ronaldo....)i Marselja sa Drogbom finaliste LE te godine!Napravio proekat za stadion...Treba li još?Djura mutavi i ekipa su pravi "grobari" ali našeg Partizana!!

  • Abc

    9. decembar 2013 | 09:19

    Zeko lopove !!

  • partizan

    9. decembar 2013 | 16:26

    Grobari molimo Boga da Djuric i njegova mafija ode iz kluba.Boze pomozi da Bodiroga preuzme fk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA