Krunić menja Stojanovića u Zvezdi?

Osvajač Kupa sa Jagodinom bio kandidat u martu da nasledi Aleksandra Jankovića, ali nije imao jedinstvenu podršku uprave

  • 6

Sudbina Slaviše Stojanovića, aktuelnog (?) trenera Crvene zvezde i dalje je neizvesna. Slovenački stručnjak odradio je dogovoreno, završen je jesenji deo sezone i uskoro će morati da se reši šta dalje.

U javnosti se odavno nagađa ko bi mogao da dođe posle Stojanovića, kojeg su mediji već nekoliko puta "smenjivali", ali to se uvek pokazivalo preuranjenim.

Kako tvrde Večernje novosti, jedan od glavnih kandidata da zameni Stojanovića na klupi crveno-belih je Simo Krunić, bivši trener Jagodine, sa kojom je osvojio Kup Srbije prošle sezone. Srpski stručnjak u međuvremenu je radio u Kini, u Dalijenu, sa kojim se nedavno rastao tako da je slobodan i sigurno voljan da se upusti u izazov kakav je gigant sa Marakane.

Krunić je i u martu važio za ozbiljnog kandidata za klupu crveno-belih, posle smene Aleksandra Jankovića, ali tada je izabran Portugalac Rikardo Sa Pintu, uprkos tome što su Krunića preferirali predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Slaviša Kokeza. Sada je prilika da se ostvari ono što je tada propušteno, međutim uprava crveno-belih nije baš jedinstvena, a upravo se za Džajića i Kokezu već neko vreme tvrdi da su na suprotnim stranama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    10. decembar 2013 | 02:29

    Pa dokle više sa tim trenerima..Uzmite bre ,,LIMENOG,, ima DRAGANA mrđu nek se dere i uzimamo titulu

  • djokara

    10. decembar 2013 | 06:38

    Sjasi Kurta da uzjaše Murta !!!

  • Милош

    10. decembar 2013 | 08:55

    Po meni, Slavisa treba da ostane. Istina, Zvezda ne igra na nekom zavidnom nivou, ali za nasu ligu moze da prodje. U ovakvoj situaciji u klubu i zaostajanje za partizanom samo 1 bod je super . Ako ode Stojanovic uprava ce da dovede opet nekog Jankovica, Kristica ili Bekvalca . Za njih je Slavisa izmislio fudbal. Vidi se koliko je Stojanovicu stalo do svake pobede. Uz par dobrih pojacanja i oporavak Lazovica i Rakica, Zvezda moze do titule. Pozdrav delije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA