ĐILAS: Đorđević selektor ako se dogovorimo oko novca!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije izjavio je da su početi razgovori sa proslavljenim košarkašem oko preuzimanja nacionalnog tima

  • 5

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas potvrdio je tokom gostovanja na SOS kanalu da su početi pregovori s Aleksandrom Đorđevićem oko preuzimanja pozicije selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

Prvi čovek KSS objasnio je da su postojala tri kandidata, što je javnost već znala, Saša Obradović, Igor Kokoškov i Đorđević, sa kojim su započeti razgovori. Đilas je istakao da se oko takvih pitanja konsultuje sa Dejanom Bodirogom.

- Bodiroga je potpredsednik zadužen za mušku košarku i puno sam pričao s njim o novom selektoru. Počeli smo razgovore sa Đorđevićem, i ako se dogovorimo oko finansijskih detalja, Saša Đorđević će biti novi selektor - rekao je Đilas u emisiji "Sos koš".

- Đorđević je veliko ime i zaslužuje šansu. Potrebno je da mu obezbedimo iskusne trenere da mu pomognu. Saletu nećemo postavljati uslove oko plasmana na predstojećem svetskom prvenstvu, ali nećemo ići ni turistički. Očekujem da ova generacija sazri za dve godine i da se na narednom EP borimo za medalju - ocenio je Đilas.

Predsednik saveza je, takođe, istakao da, ako Dejan Bodiroga jednog dana poželi da dođe na čelo srpske košarke, sa ponosom će da mu ustupi mesto. Inače, u medijima se pojavila informacija da Bodiroga dolazi na čelo Partizana, ali ne košarkaškog, već fudbalskog kluba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: SOS kanal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    10. decembar 2013 | 01:27

    Какве бре паре? Ваљда треба част да му буде, јер ће бити селектор. Новац долази са резултатима!

  • Čučuk Stanoje

    10. decembar 2013 | 13:12

    Zašto je Đilas predsednik KSS . Da li zato što voli košarku? Pa svi mi volimo košarku. Ili je možda veliki stručnjak ili , možda je bio veliki košarkaš?

  • Partybreaker

    10. decembar 2013 | 11:54

    Jel dajes iz svog dzepa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA