KOŠARKAŠ LABORALA: Devojka mi navija za Partizan, oprostiće ako pređem u Zvezdu (VIDEO) (FOTO)

Bek španske ekipe David Jelinek u srećnoj je vezi sa jednom Subotičankom duže vreme, a kako je za Telegraf rekao nije isključeno da se jednog dana oženi ovde u Srbiji

  • 3

Košarkaš španske Laboral Kuće David Jelinek srpski je zet. On se već duže vreme zabavlja sa Subotičankom Petrom, zbog koje je zavoleo Srbiju.

Ipak, posao je posao i bez obzira na okolnosti neće zbog toga biti popustljiv prema Crvenoj zvezdi na večerašnjem meču u Kombank Areni u 9. kolu Evrolige.

Jelinek ističe da njegova devojka više preferira Partizan, ali dodaje da se ne bi ljutila ako bi on, recimo, jednog dana prešao u Zvezdu. On, takođe, dodaje da će duel sa "crveno-belima" biti veoma neizvestan, jer ih je Zvezda pobedila u Vitoriji i znaju kako da odigraju sa njima.

- Biće jako teška i neizvesna utakmica. Zvezda igra jako dobro, to su pokazali protiv nas u Vitoriji i znaju kako da nas pobede. Ne mogu da prođu u Top 16, ali žele da se bore do kraja, da pokažu da su zaslužili da igraju Evroligu - kaže Jelinek za Telegraf i dodaje:

- Biće zanimljivo igrati pred 20.000 ljudi, već sam igrao pred recimo 15.000 ali onih koji navijaju za nas. Sada će biti zanimljivo.

Jelinek nije prvi put u Beogradu i voli da dolazi u Srbiju baš zbog devojke.

- To je zanimljivo, kada sam došao prvi put zbog devojke svideo mi se grad i nadam se da ću dolaziti češće.

Na pitanje da li će se možda i oženiti ovde, samo se nasmejao.

- Ko zna, možda, srećan sam sa njom, tako da ko zna šta može da se desi u budućnosti - objasnio je košarkaš Laborala.

Zanimljivo je da njegova devojka navija za Partizan, ali ne bi imala problem da Zvezda pobedi Laboral na ovoj utakmici.

- Mislim da je fan Partizana, htela je da dođe da gleda ovaj meč, ali nije mogla i ostala je u Vitoriji. Mada mislim da bi me volela čak i kada bih igrao za Zvezdu, tako da joj to nije toliko bitno - kroz smeh je rekao Jelinek.

Međutim, u Srbiji je jako bitno čiji ste fan, pa je logično bilo da pitamo mladog Čeha za koga bi igrao kada bi dobio iste ponude od Zvezde i Partizana. Pošto je bio Jan Veseli prvi Čeh u Partizanu, logično bi bilo da on bude prvi Čeh u Zvezdi.

- To je teško pitanje, oba kluba su slavna, imaju veliki tradiciju, čak mi je i Jan Veseli pričao da se derbiji ne mogu porediti ni sa čim i da su emocije neverovatne.

- Oba tima imaju fenomenalne navijače. Za mene nema veze koji bih klub izabrao, možda bih izabrao Partizan zbog devojke, ali znam da su oba tima dobra i da imaju super navijače i da je osećaj dobar - poručio je Jelinek.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

D. Stojmenović

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. decembar 2013 | 12:02

    fmpczbgdrvo...ima dugu tradiciju i istoriju kao i samoproglasena r. kosovo !!! PARTIZAN NAJVECI SRPSKI BREND !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA