Deset najboljih golova grupne faze Lige šampiona (VIDEO)

Ibrahimović je postigao najlepši pogodak u grupnom delu takmičenja, na drugoj poziciji je gol Daglasa Košte protiv Sosijedada, dok je treći Vladimir Vajs iz Olimpijakosa

  • 0

Takmičenje po grupama u Ligi šampiona je završeno. Sve ljubitelje fudbala očekuje zimska pauza, a nastavak najelitnijeg takmičenja u Evropi očekuje se u februaru, utakmicama osmine finala.

Bajern, Mančester Siti, Mančester junajted, Bajer Leverkuzen, Real Madrid, Galatasaraj, Pari Sen Žermen, Olimpijakos, Arsenal, Borusija Dortmund, Čelsi, Šalke, Atletiko Madrid, Zenit, Barselona i Milan plasirali su se među najboljih 16 i čekaće žreb u petak.

Na ukupno 96 utakmica postignuto je 287 golova, što je prosečno 2,98 pogodaka po meču. Najviše ih je bilo u grupi B, dok je najneefikasnija bila grupa E. Real Madrid je bio najubojitiji tim prvog dela, jer su njegovi igrači postizali više od tri gola po meču.

Kristijano Ronaldo  je oborio rekord ovog dela takmičenja pošto je 9 puta pogađao mrežu protivničkih golmana, a najlepši pogodak postigao je napadač Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, na utakmici protiv Anderlehta.

Mi vam predstavljamo najboljih deset pogodaka grupne faze Lige šampiona, a vi uživajte!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA