Vešović slobodan, Zvezda plaća 110.000 evra!

Odluka Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije pripala je u korist igrača, ali će crveno-beli moći da naplate obeštećenje za dosadašnjeg desnog beka

  • 6

Marko Vešović postao je slobodan igrač! Spor sa dosadašnjim klubom, Crvenom zvezdom, odlukom Arbitražne komisije Fudbalskog saveza očekivano je pripao crnogorskom reprezentativcu.

Tim iz Ljutice Bogdana ima obavezu na osnovu odluke komisijeda isplate desnom beku sva dugovanja, koja iznose oko 110.000 evra! Ipak Arbitražna komisija donela je i odluku, koja ide na ruku crveno-belih da imaju pravo na obeštećenje u iznosu koji je uložila u razvoj igrača, ali će ta suma ostati nepoznanica sve dok Vešović ne pronađe angažman.

Visina obeštećenja biće određena na osnovu broja sezona koje je igrač proveo u klubu, ali i zemlje u kojoj će klub igrati u budućnosti. Zvezda ima pravo žalbe s obzirom da odluka Arbitražne komisije prvostepena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA