NFL: Šok u Denveru, radili noževi pored stadiona!

San Dijego savladao ekipu Denvera sa 27:20 i učinio neizvesnijom trku za vrh Američke konferencije. Na parkingu posle utakmice četiri osobe izbodene, jedna u kritičnom stanju

  • 0

Prvi meč 15. kola NFL sezone doneo je veliko iznenađenje, San Dijego slavio je u Denveru sa 27:20, što može imati velike posledice u poretku pred plej-of u Američkoj konferenciji.

Pejton Mening i Bronkosi ovim porazom ugrozili su prvo mesto u AFC-u, koje se činilo prilično sigurnim. Ukoliko Nju Ingland pobedi, sve do kraja startovaće u doigravanju sa najbolje pozicije, zbog trijumfa u nedavnom čudesnom meču protiv Denvera.

Početak utakmice nije nagoveštavao senzaciju, Bronkosi su u prvom napadu postigli tačdaun, u sledećem tri poena, a onda sasvam zakazali osvojivši u narednih 13 akcija svega 13 jardi. U drugoj i trećoj četvrtini domaćini nisu postigli ni poen, pa je San Dijego u završnu deonicu ušao sa prednošću (24:10), što je Čardžersima bilo dovoljno za konačni trijumf.

Gosti su dominirali u posedu lopte, 39 minuta, naspram 21 domaćina, a ova pobeda daje im teoretske šanse da i oni nastave sa takmičenjem posle Nove godine.

Oko stadiona bilo je možda i uzbudljivije nego na njemu. Posle utakmice došlo je do tuče na parkingu, četiri osobe su izbodene, jedna je u kritičnom stanju.

Uhapšeno je nekoliko lica, uzeta svedočenja, ali još se ne zna šta je bio povod za tuču, da li navijačke strasti ili nešto drugo. Ovo je drugi slučaj u kratkom roku da se dese ovakve stvari, nedavno je mladić ubijen u Kanzas Sitiju posle tuče na parkingu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA