Troicki demantovao saradnju sa Bolitijerijem!

Suspendovani teniser iznenađen je saopštenjem čuvene teniske akademije da će se za povratak u svetsku elitu pripremati kod njih i kaže da su njegovi planovi za povratak na teniski teren drugačiji

  • 0

Srpski teniser Viktor Troicki, koji je suspendovan na godinu dana zbog kršenja pravila Svetske antidoping agencije, pustio je u javnost saopštenje u kome demantuje da će pripreme za povratak na teren sprovesti u čuvenoj akademiji Nika Bolitijerija.

Pre nekoliko dana, čuvena teniska akademija objavila je informaciju da će se 28-godišnji teniser pripremati za povratak u svetski vrh, upravo na tom mestu, ali Troicki je saopštio da nije napravio dogovor sa njima i da su njegovi planovi potpuno suprotni.

- Veoma sam iznenađen saopštenjem za javnost predstavnika IMG Bolitijeri akademije u kojem se navodi da je postignut dogovor da ću pripreme za povratak u svetsku tenisku elitu obaviti na njihovoj akademiji na Floridi, što je u potpunoj suprotnosti sa mojim planovima, kao i planovima mog stručnog tima na čelu sa mojim trenerom Džekom Riderom.

- Džek i Nik Bolitijeri su dobri prijatelji i tačno je da mi je poziv upućen, na čemu smo im se ljubazno zahvalili, no isto tako je tačno da datu ponudu, kao ni bilo koji drugi vid saradnje sa njihovom akademijom nismo prihvatili. Što se mojih daljih planova tiče, pripreme za povratak sredinom jula 2014. godine obaviću u Beogradu, Monaku i, nadam se, na turu - piše u saopštenju Viktora Troickog kojim se putem svog PR tima obratio javnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA