VIVA RONALDO: Portugalac pokrenuo svoju društvenu mrežu!

"Viva Ronaldo" se zove društvena mreže putem koje obožavaoci asa Reala iz Madrida mogu da komuniciraju sa svojim idolom i da kače svoje fotografije

  • 2

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo pokrenuo je sopstvenu društvenu mrežu koja se zove "Viva Ronaldo", na kojoj može da se poveže sa svojim fanovima, koji imaju mogućnost i da međusobno komuniciraju i saznaju najnovije vesti o svom idolu. Napadač Real Madrida je obećao obožavateljima da će redovno biti prisutan na svom sajtu i aktivan kad god bude mogao.

 

Članstvo na sajtu je besplatno, a postoji i aplikacija za mobilni telefon. Fanovi Portugalca mogu putem mreže da prate uživo Ronaldove mečeve, imaju šansu da se takmiče i osvoje majicu jednog od najboljih svetskih fudbalera s autogramom, ali i ulaznicu za neku od utakmica na kojima igra. Takođe, mogu i da kače svoje fotografije i šalju poruke portugalskom asu.

 

 

Viva Ronaldo ima i stranicu na Fejsbuku, koju je lajkovalo već više od 20.000 ljudi, a profil na Tviteru 30.000.

 

Ronaldo će u nedelju biti prisutan na svojoj inauguraciji u sopstveni muzej koji je otvorio u svom rodnom mestu Funćal, na ostrvu Madeira.

 

Svi oni koji žele da posete Ronaldovu društvenu mrežu neka kliknu ovde.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA