NHL TUČA SRBINA I HRVATA: Evo kako je Milan Lučić prebio Luku Gazdića (VIDEO)

Hokejaš Boston Bruinsa ponovo se tukao u najjačoj ligi na svetu, a ovoga puta šaka mu je dopao Kanađanin hrvatskog porekla koji igra za Edmonton

  • 33

Najjača hokejaška liga na svetu NHL ne može bez tuče, a ovoga puta viđen je srpsko-hrvatski obračun. Srbin Milan Lučić iz Boston Bruinsa potukao se sa Kanađaninom hrvatskog porekla Lukom Gazdićem iz Edmonton Oilersa.

Na utakmici Boston Bruinsa i Edmonton Oilersa došlo je prvo do verbalnog, pa zatim i fizičkog obračuna. Iako je Lučić prvi udario i tako stekao prednost, Gazdić mu nije nimalo ostao dužan.

Ali, sudeći po snimku, srpski hokejaš je zadao više udaraca u glavu, dok je Hrvat pokušavao da ga udari u stomak.

Makljanje je trajalo nekoliko sekundi, a onda su ih sudije razdvojile  i poslale na klupu.

Pogledajte video:

Nije to prvi put da se Lučić tuče s Hrvatom, pre nekoliko sezona razmenio je udarce sa Filom Oreškovićem koji je igrao za Toronto. Inače, ovo je Lučiću treća tuča u 32 utakmice.

Zanimljiv je podatak da su Lučićev i Gazdićev brat igrali hokej u Srbiji, odnosno Hrvatskoj. Jovan Lučić je bio registrovan za Partizan pre nekoliko sezona, a kasnije je prešao na fudbal kada je bio golman u Radu, dok je Ben Gazdić bio u Medveščaku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA