NADAL POKERAŠ: Pobedio najboljeg svetskog igrača, Ronalda i Ševčenka! (FOTO)

Španac na dobrotvornom turniru u Pragu osvojio prvo mesto ispred nekoliko sportskih legendi i najbolje rangiranog profesionalnog pokeraša

  • 1

Najbolji teniser sveta, Španac Rafael Nadal, pokazuje da je višestruko talentovan. Nadal je pobedio na dobrotvornom turniru u pokeru, održanom u Pragu, a nagradni fond bio je 100.000 evra.

To je prvo pojavljivanje Španca na ovakvom događaju, a da se dobro spremio pokazao je time što je turnir završio ispred najboljeg rangiranog svetskog pokeraša, Kanađanina Danijela Negreanua, te sportskih legendi, bivših fudbalera Andreja Ševčenka i Brazilca Ronalada, nekadašnjeg skijaškog šampiona Alberta Tombe i bivše holandske hokejašice na travi, olimpiske šampionke Fatime Moreire de Melo., koju jeNadal savladao u odlučujućoj rundi.

- Ovo je bio moj prvi turnir u pokeru, pa sam pre početka bio malo nervozan. Dobro sam se zabavio. Bilo je sjajno iskustvo igrati sa prijateljima u dobrotvorne svrhe - rekao je Nadal, koji je zavoleo poker dok se opravljao od povrede kolena.

- Sledeće što znam je da ču sutra ujutru u 9 sati biti na teraenu i trenirati tenis. To je i dalje moj život, poker je zabava. Još ga učim, ali trudim se i da se dobro takmičim - konstatovao je Španac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA