SLEDI ODBRANA ZEMLJE: Ronaldo poslednji član Bekenbauerove ekipe! (VIDEO)

As madridskog Reala poslednji je član tima Galaksije koja treba da se suprotstavi vanzemaljcima, i sada preostaje da vidimo kako je to tačno "Samsung" zamislio

  • 1

Konačno je oformljen tim planete Zemlje koji treba da izađe na megdan vanzemaljcima u meču posle kog pobednik "uzima Zemlju".

Ceo svet je sa nestrpljenjem iščekivao razvoj kreativne kampanje kompanije "Samsung", a selektor Franc Bekenbauer je kao poslednjeg u postavi izabrao jednog od najboljih igrača današnjice i madridskog Reala, Kristijana Ronalda.

Članovi tima Galaksije su izabrani sledećim redom: kapiten Lionel Mesi, Mario Gece, Oskar dos Santos, Vu Lei, Stefan El Šaravi, Viktor Mozes, Radamel Falkao, Li Čung-Jong, Iker Kasiljas, Vejn Runi, London Donovan, Aleksander Keržakov i Kristijano Ronaldo.

Sada preostaje da čekamo vidimo kako je Samsung zamislio da navedeni fudbaleri ''odbrane'' Zemlju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Remix

    16. decembar 2013 | 10:50

    Mogu misliti koliko je dobra kampanja kad u ekipi nema ni jednog defanzivnog igrača, pored golmana. Dobro su se setili i njega da ubace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA