VUJOŠEVIĆ: Uspesi Partizana nekima teško padaju!

Trener crno-belih odbacio insinuacije da su Željko Obradović i Fenerbahče pustili njegov tim da ih pobedi u 9. kolu Evrolige

  • 12

Ekipa KK Partizan vratila se u petak iz Turske, a u centru pažnje novinara na aerodromu Nikola Tesla bio je trener crno-belih Duško Vujošević. On je rekao da nije dobro spavao posle velike pobede nad Fenerbahčeom u Evroligi, ali da je srećan zbog uspeha.

Pošto Fenerbahče vodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, koji je nekada igrapo za Partizan i vodio sa klupe do osvajanje Evrolige 1992, ima i onih koji sumnjaju da su Turci pustili Partizan.

- Oguglao sam više da dajem više bilo kakve komentare. Izgleda da nekima to (pobede Partizana) jako teško pada - konstatoivao je Vujošević, a prenela mreža Sport Network.

Pored crno-belih i košarkaši Zvezde dobro su igrali u Evroligi.

- Ako je moguće kumulativno sagledati, igre ta dva srpska kluba su bile takve da zaslužuju da se makar jedan plasira u Top 16. Iako je u Zvezdu puno više uloženo, finansijskih sredstava, a u Partizan možda neke druge energije, dođu ti neki lepi momenti koji ne traju dugo. Traju kao mačkin muž - rekao je šef struke Partizana.

Vujoševićev komentar posle meča sa Fenerbahčeom da je trijumf Partizana omaž i učešću Crvene zvezde u evropskoj eliti nisu svi dočekali sa simpatijama.

- Veliki broj ljudi ne razume reč "omaž". Rekao sam da je i Zvezda igrala  dobro i ravnopravno Evroligu. Da Partizan igra dobro, u kontekstu da bar jedna ekipa zaslužuje da prođe u Top 16, pa je ova pobeda u Istanbulu neka vrsta omaža i Crvenoj zvezdi. Sada i kada se kažem nešto lepo to se tumači ovako, neću više lepo da pričam ništa - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sport Network)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA