KREATIVNOST NIJE IZGUBIO: Brajant asistirao saigraču od Ibakinih leđa! (VIDEO)

Košarkaš Lejkersa pokazao inventivnost tokom jednog napada svog tima, kada je asistirao saigraču od leđa protivnočkog igrača

  • 0

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, Kobi Brajant, vratio se ove nedelje na teren posle osmomesečne pauze, ali još ne igra na nivou na koji je sve navikao. Čak bi se reklo da su njegovi dosadašnji učinci ispod proseka, ali je na utakmici između njegovih Lejkersa i Oklahome,  asistencija Džordanu Hilu podsetila je na stare dane.

Tokom jednog prodora, Brajant se našao u nezgodnoj situaciji ispod koša Tandera - hteo je da šutne, ali nije bio u dobroj poziciji, a takođe nije mogao ni da asistira direktno nekom od saigrača, a onda je pokazao kako se rešenje može naći veoma brzo. Bacio je loptu prema igraču Oklahome, Seržu Ibaki, koji mu je bio okrenut leđima, a lopta se odbila i došla do Hila koji je lagano ubacio u koš.

Na Brajantovu žalost, njegov tim je u tom trenutku već gubio sa 17 poena razlike, i na kraju je Oklahoma trijumfovala sa 25 koševa više postignutih od tima iz Los Anđelesa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA