NOVI SRBIN U LISABONU? Andrija Živković na meti Benfike!

Tiražni portugalsjki list "A Bola" piše da čuveni klub planira da dovede mladog fudbalera Partizana već ove zime

  • 4

Benfika namerava da nastavi sa dovođenjem Srba, a najnovija meta je maloletni Andrija Živković, napadač Partizana i najmlađi debitant u reprezentaciji u istoriji našeg fudbala.

O zainteresovanosti liasbonskih "orlova" za izdanak Partizanove škole, javila je tiražna "A Bola" koja je Živkoviću posvetila čak naslovnu stranu sajta i štampanog izdanja. Portugalci pišu da Benfika želi da dovede Živkovića već ove zime, iako on može da nastupa tek od leta kad 11. jula postane punoletan.

Benfika bi ponudila milion i po evra, a navodi se da bi model kupovine bio sličan kao u slučaju Lazara Markovića, preko investicionog fonda, verovatno u vlasništvu Pini Zahavija. Pitanje je da li je taj iznos dovoljan da bi se crno-beli odrekli svog "bisera".

Ako je  se taj odlazak ipak desi Živković če imati s kim da se druži u Lisabonu, jer dres Benfike već nose Nemanja Matić, Filip Đuričić, Miralem Sulejmani, Ljubomir Fejsa, Steafan Mitrović, Lazar i Filip Marković.

Mladi, 17-godišnji igrač na pisanje portugalskih medija o njegovom prelasku u Benfiku, ostavio je zanimljiv komentar na društvenoj mreži Fejsbuk, čime je stavio u dilemu sve navijače crno-belih da li će uskoro napustiti Partizan.

- Samo polako... :) - napisao je Živković, čiji komentar se može tumačiti na više načina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    14. decembar 2013 | 20:28

    Da sam ja vlast u drzavi nebi ti otiso nidje do 27. godine...... Juce izbacio sisu I usta a vec misli da ide

  • zubac

    14. decembar 2013 | 23:45

    Kao ovaj nece otici ,a ni Pantic? Prodace djura I Radonjica samo da izvuce bulju.Koliko partizanovaca igra u Evropi a da nisu odigrali ni poluvrijeme za prvi tim.

  • nenad73

    14. decembar 2013 | 21:53

    Milion i po? Pa on sada vredi barem 4 miliona! Nigde mu se ne zuri, kada budemo igrali ligu sampiona cena ce mu otici na 15 miliona e onda mozemo da se cujemo...do tada nek potraze sta mogu da kupe za milion i po.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA