Fenerbahče siguran pred Nanter!

Ukoliko ekipa Željka Obradovića trijumfuje protiv francuskog predstavnika u poslednjem kolu Evrolige, Partizan će bez obzira na rezultat meča sa CSKA proći u TOP 16 fazu

  • 1

Košarkaši Fenerbahčea ubedljivo su savladali Gaziantep sa 81:66 (22:19, 26:17, 16:17, 17:13) u utakmici 10. kola košarkaškog prvenstva Turske!

Tim koji se sa Partizanom nalazi u grupi A Evrolige, imao je lak posao protiv predzanje plasirane ekipe u prvenstvu, a najefikasniji u trijumfu Fenerbahčea bili su Luka Žorić sa 14 poena i Linas Kleiza sa 13, dok je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica zabeležio osam.

Ekipa Željka Obradovića lagano se zagrejala, pred meč Evrolige koji će navijači Partizana pomno pratiti, jer ukoliko Fenerbahče savlada Nanter, crno-beli će automatski obezbediti plasman u TOP 16 fazu, bez obzira na rezultat meča sa CSKA.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    14. decembar 2013 | 20:03

    Zeljko kralju ovi iz ERGELE stalno kukaju i placu kao da su oni izgubili od PARTIZANA a ne tvoj Fener !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA