MOŠA: Devojčica ispalila Suareza tokom rukovanja (VIDEO)

Da je ova devojčica u Totenhemovoj opremi znala prilikom rukovanja sa Luisom Suarezom da će njen tim biti ponižen od Liverpula, a Urugvajac dati dva gola, sigurno ovo ne bi uradila

  • 2

Luis Suarez je sa dva gola predvodio Liverpul u ubedljivoj pobedi nad Totenhemom, a dodatni motiv pored kapitenske trake koju je nosio prvi put otkad je obukao dres tima sa "Enfilda", dala mu je i šala jedne devojčice prilikom rukovanja pre početka meča.

Kao što je i tradicija na utakmicama Premijer lige, fudbaleri na teren izlaze u društvu dece obučene u dresove dva tima koji igraju utakmicu, a zatim se kod međusobnog pozdravljanja igrača, oni špozdravljaju i sa mališanima.

Tako je bilo na meču na "Vajt Hart Lejnu", fudbaleri domaćeg tima su sa dečacima i devojčicama krenuli da se pozdravljaju sa gostujućim fudbalerima, a kada je došao red na devojčicu u opremi "pevaca" da se pozdravi sa Suarezom, ona je izvela dečju šalu pre nego što je pružila ruku urugvajskom internacionalcu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    15. decembar 2013 | 23:16

    Ahhahaha hahahhahahahwhah

  • pazarac

    16. decembar 2013 | 08:20

    Ovo bi u Srbiji kaznili Klub 200.000dinara i bez publike 3meca...svaka cast devojcici :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA