CAR: Rezervnom loptom spasio svoj tim poraza (VIDEO)

Odbrambeni fudbaler Kašimpaše, na krajnje nefer način prekinuo izgledni napad protivničkog tima, a sudija mu dao samo žuti karton iako je sa dve ruke držao loptu u šesnaestercu

  • 4

Defanzivac Kašimpaše, Rajan Donk, napravio je nesportski potez na utakmici fudbalskog šampionata Turske, koju je njegov tim igrao protiv Bešiktaša.

Dok se igra odvijala na sredini terena, neko je ubacio rezervnu loptu na igralište koja je došla do holandskog internacionalca i on ju je uzeo kod sebe. U međuvremenu, gostujući fudbaleri su krenuli u napad, on nije imao vremena da se oslobodi lopte, a gosti su ušli u šansu za gol, pošto nije zna kako da reaguje, Donk je jednostavno rezervnom loptom gađao onu kojom se igra na terenu.

Za njegovu klasičnu opstrukciju igre i nesportsko ponašanje sudija ga je nagradio žutim kartonom umesto da ga isključi, tako da je nekadašnji mladi reprezentativac Holandije učinio uslugu svom timu, jer je sprečio priliku za pogodak, a na kraju su i trijumfovali rezultatom 2:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban Petrovic

    15. decembar 2013 | 23:27

    covek je cekao da sudija prekineutakmicu jos dok su bili daleko od sesnaesterca, ali sudija nije obratio paznju

  • paokara

    15. decembar 2013 | 22:30

    Parola-snadji se

  • Bezimeni

    15. decembar 2013 | 22:37

    posteno, nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA