VUJOŠEVIĆ: Bogdanović igrao povređen! (VIDEO)

Košarkaš Partizana zaradio je povredu u subotu, a protiv podgoričke ekipe je igrao pod injekcijom, otkrio je trener crno-belih

  • 1

Jedan od najvažnijih košarkaša Partizana Bogdan Bogdanović igrao je povređen protiv podgoričke Budućnosti, koju su crno-beli savladali rezultatom 72:65 u poslednjem meču 12. kola ABA lige.

To je posle meča u "Pioniru" otkrio trener Duško Vujošević.

- Zahvalio bih se igračima koji igraju i preko granice bola. Profesionalni sport je toliko zahtevan da ko nema tu osobinu i hrabrost ne može da se probije. Nismo obavestili javnost da je Bogdanović doživeo prilično ozbilju povredu na poslednjem treningu. U jednom duelu dobio je spazam bolove u leđima, jer je dobio udarac u skoku, pa zbog toga nije trenirao jutros, a igrao je pod injekcijom - rekao je Vujošević, kom je meč u nedelju bio ujedno i 800. na klupi Partizana.

Bogdanović je na utakmici u "Pioniru" prve poene postigao u drugom poluvremenu, a ukupno ih je bilo šest. Uz to je dodao pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Vujošević se potom i osvrnuo na tok meča, koji su crno-beli u finišu prelomili u svoju korist.

- Respektujem Budućnost. Oni su dobro selekcioniran tim već duži niz godina, a i pored izostanka Ćapina koji dosta znači ekipi, imaju po dva igrača na svakoj poziciji. Njihovi igrači pod košem su izrotirali u čuvanju naših centara, četvorki i petica, i na taj način su nam zadali dosta problema. Kockali su se puštanjem naših određenih igrača na šut za tri poena, ali smo na kraju u meču koji nam dosta znači uspeli da trijumfujemo - zaključio je Vujošević koji se zahvalio publici na podršci.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    16. decembar 2013 | 02:43

    Pa znamo da si imao neki problem kao i uvek ali bravo za povređenog bogdanovića koji je sad heroj jer je igrao,ali je protiv solnoka bio umoran!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA