Huligani Valensije zapaljenim kanisterima napali Atletikove pristalice!

Neredi su počeli u popodnevnim časovima kada su gostujući fanovi, obučeni u fantomke, zapalili kanister benzina i bacili na pab gde su se navijači Atletika okupljali

  • 0

Incident u Madridu, gde su viđeni navijački neredi, koštao je navijače Valensije odlaska na ''Vinsente Kalderon'', gde je njihov tim gostovao Atletiku, jer je policija vratila 72 fana ''slepih miševa'' kući zbog uništavanja grada i sukoba sa pristalicama domaćih.

Neredi su počeli u popodnevnim časovima kada su gostujući fanovi, obučeni u fantomke, zapalili kanister benzina i bacili na pab gde su se navijači Atletika okupljali. Na svu sreću, povređenih nije bilo, a policija je uspela da indetifikuje 72 huligana od kojih 15 već ima dosije.

- Niko od uhapšenih ne reprezentuje Valensiju i nadamo se da će izgrednici biti kažnjeni na adekvatan način - stoji i na sajtu kluba kojeg sa klupe predvodi srpsk stručnjak Miroslav Đukić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA