ERIĆEVA: Znala sam da nema više vremena... za bilo šta! (VIDEO)

- Ceca mi je bacila loptu i znala sam da nema više vremena za bilo šta - kroz smeh je rekla heroina koja je u poslednjoj sekundi postigla gol za pobedu nad Južnom Korejom. Kapiten Andrea Lekić poziva RSS da i za utakmicu sa Norveškom snizi cenu ulaznica na 200 dinara

  • 0

Srpkinje su u dramatičnoj završnici meča protiv Južne Koreje izvojevale pobedu koja je ih je odvela u četvrtfinale Svetskog rukometnog prvenstva u "Kombak areni", a odlučujući gol u poslednjoj sekundi postigla je Jelena Erić.

- Najbliža sam bila Ceci, ona me je videla i bacila mi loptu, i ja sam znala da nema više vremena.... za bilo šta - rekla je odlično raspoložena Erićeva odmah posle meča kroz smeh, aludirajući na poznati komentar.

Levi bek srpske reprezentacije je bila realna u analizi meča.

- Bitno je da smo prošli. Opet smo imali taj mali pad u drugom poluvremenu, vodili smo dosta i ona ipak ušle u neizvesnu završnicu - rekla je Erićeva i najavila pripremu za Norvežanke u četvrtfinalu.

- Koliko već večeras ćemo početi da analiziramo. Mislim da je vreme da im vratimo za onaj poraz u prvoj utakmici Evropskog prvenstva prošle godine. A isto tako smatram da nije to više ta ekipa. Probaćemo da igramo još jače i u odbrani i u napadu, i verujem da će biti za nijasnu lakše, je je ipak to evropski rukomet. Azijatkinje su jako brze... brzina puta masa puta ubrzanje... na kub! - nasmejala je Erićeva novinare, potom pohvalila publiku, i na kraju na dirketno pitanje da li Srbija prolazi u polufinale odgovorila:

- Naravno!

Fantastičnu partiju priredila je kapiten Andrea Lekić, kojoj je na kraju bilo žao što su gledaoci grickali nokte zbog neizvesne završnice.

- Jao, stvarno je bila teška utakmica. Stvarno mi je žao što vam priređujemo tu infrakt završnicu, prvo nama, pa onda svima vama, ali opet zaslužili smo ovu pobedu. Sve vreme smo se borile i taj gol u poslednjim sekundama je došao kao šlag na tortu, utoliko je pobeda veća i slađa. Svi pitaju za Norvešku, ja iskreno o tome ne razmišljam. Bilo bi dobro da se večeras malo opustimo i nasmejemo. Smatra da je večeras odbrana bila odlična, i sve ono što je Srbija radila 2012. godine, to je naš recept za Norvešku - rekla je Lekićeva, koja je postigla osam golova, i potom priznala da je zaplakala od sreće posle meča.

- Jeste, bilo je plača, jer verovatno kad nešto toliko želiš i kad se to desi, sve izađe na videlo - iskreno će Lekićeva, koja je pohvalila publiku i potez Rukometnog saveza Srbije što je snizio cenu karata.

- Mnogo sam zadovoljna. Beograd je pokazao svoje za 60 minuta, i ovaj potez saveza sa cenom ulaznice od 200 dinara bio je fenomenalan. Ako bi moglo da i prekosutra da bude 200, ja bih im bila zahvalna.

Selektor Saša Bošković smatra da Srbija imala sreće na kraju, ali da je i nju zaslužila dobrom igrom tokom celog meča.

- Nije trebalo da bude jedan gol, međutim Bog nas je pogledao i zasluženo smo pobedili. Trebalo je da vude veća razlika. Imali smo na kraju sreće, ali Bog je nagradio ovako dobre devojke -rekao je Bošković, i najavio da se ne plaši narednog rivala.

- Očekujem jako dobar meč, ne plašimo se mi Norvežanki. Naravno da verujem u prolaz. Imali smo manje oscilacija nego u Nišu, i to je dobro zar ne? Norveška je jedna ozbiljna reprezentacija, ali i mi smo. Podršite naše devojke. Ono što ne valja - sve na mene, ono što valja - sve na njih. Publika je bila fenomenalna, svaka im čast. Normalno da sam zadovoljan posećenošću, ja sam stalno govorio da isto igramo i pred 100 i deset hiljada ljudi, ali mi se borimo za Srbiju. Imamo ljudi koji nas gledaju i vole, ali ne mogu da dođu - zaključio je Saša Bošković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA