KARADŽIĆ: Ne idem dok ne nađem rešenje, vraćam Mihu za selektora!

Prvi čovek FSS istakao da, ukoliko do februara ne bude kandidata, ne ide sve dok se ne pronađe idealno rešenje * Karadžić smatra da bi Miha mogao da vodi nacionalni tim jer mu se obaveze u Italiji završavaju u maju

  • 14

Izgleda da ni 2014. godina neće videti promene u Fudbalskom savezu Srbije! Iako je već bio na izlaznim vratima Saveza, jer je najavio povlačenje u decembru, prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić istakao je da neće pošto-poto napustiti fotelju kao i da bi teoretski mogao da vrati Sinišu Mihajlovića na čelo nacionalnog tima.

Gostujući u emisiji SOS kanala, Karadžić je istakao da ništa ne treba lomiti preko kolena kao i da je Mihajlović najbolji čovek za posao selektora.

- Pitanje predsednika je otvoreno i biću srećan ukoliko se pojavi još neko ime sem Dejana Stankovića. Ako se to ne desi do februara, ne idem sve dok ne nađemo pravo rešenje. To mora da bude mlađi čovek i da se ispoštuje procedura - rekao je Karadžić, i dodao:

- Žao mi je što me Stanković nije nasledio. Kroz dva sata razgovora mi je ispričao zbog čega sve ne može da prihvati funkciju. Većina tih stvari nije za medije. Samo ću reći da je reč o licemerju, lažnoj podršci i savetima ''šta će ti to''.

Karadžić je pojasnio i mogući povratak Mihajlovića u reprezentaciju za koji teoretska šansa postoji.

- Bio sam ubeđen da Mihajlović radi dobro svoj posao, da je formirana sjajna grupa igrača. Nije kraj. On ima obaveze u Sampdoriji do maja, što teoretski znači da bi mogao da povede reprezentaciju kroz naredne kvalifikacije  -istakao je prvi čovek FSS.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi

    18. decembar 2013 | 08:38

    Pa ovaj bre zajebava sve zivo. Pretpostavljam da je crnogorac. Kakav Dzaja I ostala boranija . Ovo je car.

  • Ja

    18. decembar 2013 | 08:52

    Idealno resenje je da ti odes glavonja!!!

  • Blok

    18. decembar 2013 | 10:12

    Haha Tole trole :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA