KATIĆ: Zvezda mi je najviše dala! Izvukla me je iz anonimnosti!

Centar Crvene zvezde preko svog Instagram profila izrazio zahvalnost klubu u kojem nastupa što ga je 2004. godine doveo iz kragujevačke Zastave, ali i zbog toga što je ove godine postao reprezentativac

  • 19

Stigao je Raško Katić u Crvenu zvezdu pred početak prethodne sezone iz Partizana, ali je vrlo brzo postao miljenik navijača ''crveno - belih''.

Fenomenalne partije donele su mu i mesto u nacionalnom timu na EP u Sloveniji čime je sa 32 godine postao najstariji debitant,a svoju zahvalnost za sve što mi je Zvezda učinila izrazio je preko svog Instagram profila.

- Sa raznim klubovima sam doživeo razne lepe trenutke, svaki je specifičan i vezan za određeni zivotni period. Valter Tajgersi su mi dali neopisivo mnogo. Hemofarm, prelep period. Partizan, dve godine, pet titula i mnogo lepih stvari - rekao je Katić i dodao:

- Međutim, ne zato što trenutno igram za taj klub, već zato što je realnost. Crvena Zvezda mi je do sada dala najviše. Izvukla me je iz Kragujevca i iz anonimnosti, da bi nekako. nakon niza godina i nezavršenog posla, vratila se i podarila mi najbolje sezone, poslala me u reprezentaciju i dala to što mi je nedostajalo. Hoću samo da kažem HVALA - istakao je Katić očigledno aludirajući na 2004. godinu kada je iz kragujevačke Zastave prvi put došao na Mali Kalemegdan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • surla

    18. decembar 2013 | 09:16

    Pa ne bih bas rekao,mislim da te je Partizan preporodio,ali nema veze,ti znas najbolje

  • grobar do koske

    18. decembar 2013 | 11:36

    ahhaaahh MA kiksaro jedna(pratite romi zavrsnice utakmica kako rasko upropasti sve sto je u toku utakmice kako tako radio dobro)ja mislim da ti je DULE najvise dao-nogom u guzicu odmah po povratku u INSTITUCIJU iz CSK-a,posto si igrao samo dok je Vlada Jovanovic bio trener,Duletovim povratkom odmah je POJACAO PARTIZAN tvojim odlaskom u FMPCZBGDRVO...PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!

  • Dragan

    18. decembar 2013 | 10:29

    Covek je sasvim lepo objasnio, prvo je bio igrac zvezde pa je zbog stanja u klubu otisao dalje, zvezda ga izvukla iz anonimnosti, ali ne baca u vodu to sto je ostvario u partizanu, ipak covek ima kulturu, nije on Vladimir Stojkovic nevaspitani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA