Napadač iz Bundeslige brutalno pretukao svoju devojku!

Fudbaler koji je poznat po svojim incidentima i problematičnom ponašanju, zbog čega su klubovi čak dva puta morali da ga otpuštaju, ponovo je optužen za porodično nasilje.

  • 1

Problematični fudbaler Ajntrahta iz Braunšvajga, Domi Kumbela, optužen je za porodično nasilje, jer je pretukao svoju devojku Ivet, a ovo mu nije prvi ovakav prekršaj.

U poslednjih nekoliko godina od kada je stigao u nemački fudbal gde je uglavnom nastupao za niželigaške timove, Kumbela je nekoliko puta imao sukobe sa zakonom, a dva puta se desilo i da mu zbog njegovog ponašanja klubovi u kojima igra uruče otkaz. Prvo je 2006. godine izbačen iz Kajzerslauterna, jer je uhvaćen kako konzumira marihuanu u javnosti.

Godinu dana kasnije bio je pod istragom za nameštanje utakmica zbog čega je bio i kažnjen. On je primio poziv od nepoznatog lica i saslušao njegovu ponudu. Drugi put je dobio otkaz iz klubu kada je bio član Erfurta 2007. godine,jer je pretukao svoju bivšu devojku, tako da posle ovog najnovijeg incidenta se može zaključiti da mu nasilje nad slabijim polom nije strano.

Kumbela je u sezoni 2012/13 bio najbolji strelac druge lige Nemačke sa 19 postignutih golova, što je doprinelo promociji Braunšvajga u Bundesligu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA