KINZI I MILOSAVLJEVIĆ: Ne osveta, nego Top 16! (VIDEO)

"Parni valjak" očekuje odlučujući meč za prolaz u TOP 16 protiv CSKA. Iako Partizan može u narednu rundu i pobedom Fenerbahčea protiv Nantera, momci u crno-belim dresovima žele da svojim trijumfom pred navijačima overe vizu za prolazak dalje

  • 6

U četvrtak je za košarkaše Partizana biti ili ne biti. Momci u crno-belim dresovima istrčaće na parket sigurno krcate dvorane "Pionir", a protivnik u odlučujućem meču za prolazak u TOP 16 fazu Evrolige biće veliki CSKA. Ekipa Etorea Mesine dolazi u Beograd sa malo oslabljenim rosterom, ali u svakom slučaju biće favorit u duelu sa Partizanom.

Moskovljani su u prvom meču bukvalno razbili "Parni valjak", pa će košarkaši srpskog šampiona imati možda i motiv više u duelu protiv ruske ekipe. Ipak, Amerikanca u redovima Partizana, Tarensa Kinzija ne interesuje osveta već samo pobeda, makar i minimalna protiv CSKA:

- Očekuje nas puna dvorana i velika podrška navijača. Sudbina je u našim rukama, moradmo da fokusirano i dobro kao tim da bi došli do pobede. Ne interesuje me osveta, niti pobeda sa velikom razlikom već samo trijumf, makar on bio i sa jednim poenom prednost - rekao je Kinzi.

Iskusni bek je u proteklih par mečeva bio možda i najbolji akter Partizanovih utakmica, ali veruje da može još bolje:

- Imam i dalje dosta mesta da napredujem, ali mi je bitno da kao tim igramo sve bolje. Nikad nisam dovoljno zadovoljan sobom, uvek može bolje, a sve dok ekipa pobeđuje, moje partije nisu bitne - skroman je Amerikanac.

CSKA je skup sjajnih igrača, ali po Kinziju, ključni faktor kod ruske ekipe je trener Etore Mesina:

- Imaju jako puno dobrih igrača, ali definitnvo je Mesina nešto što kod njih donosi prevagu. Svakom igraču nađe takvu ulogu da njegovi kvaliteti dođu do izražaja - zaključio je popularni "Ti - Kej"

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević očekuje tešku utakmicu , ali se nada da će na kraju utakmice on i njegovi saigrači slaviti pobedu i plasman u TOP 16 sa navijačima:

- Biće teška utakmica, ali se nadam da uz pomoć publike možemo dalje. Želimo i da dokažemo prva utakmica protiv Moskovljana kada smo ubedljivo poraženi nije realan odnos snaga. Ne zanima nas utakmica u Parizu, mi treba da budemo ti koji će i matematički overiti plasman dalje. Nadam se da ćemo na kraju slaviti sa našim navijačima - kaže Milosavljević

Partizanova dvanestica je prokomentarisala i dolazak Milenka Tepića u tabor crno-belih:

- Znači nam puno dolazak Tepića. On je iskusan igrač, koji zna sistem i nadam se da će se brzo uklopiti. Svakako da će nam biti od velike pomoći igrač njegovog profila i sigurno da će nam rotacija dobiti na dužini njegovim dolaskom - rekao je popularni "Gagi".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. decembar 2013 | 12:16

    Mnogooo mocna CRNO-BELA trojka:Kinzi,BRAT Dragan i BOGdan !!! PARTIZAN NAJVECI SRPSKI BREND !!!

  • MikiGrobar

    19. decembar 2013 | 13:15

    Samo hrabro momci pa sta nam Bog da! ♥VOLIM PARTIZAN ♡

  • CZBG

    19. decembar 2013 | 12:58

    partizan najveći JUGOSLOVENSKI BREND!!! JSD PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA