DŽABA MU: Norveški komentator vređao Draganu Cvijić tokom prenosa utakmice!

Komentator norveške televizije izrekao nekoliko uvredljivih komentara na račun kružnog napadača srpske reprezentacije tokom prenosa četvrtfinala šampionata sveta

  • 7

Rukometašice Srbije napravile su podvig i u velikom stilu savladale svetskog i olimpijskog šampiona Norvešku u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a najbolju srpsku igračicu na tom meču Draganu Cvijić vređao je norveški komentator Harald Bredeli za vreme prenosa utakmice. On je u trenutku kada je selekcija zemlje iz koje on dolazi imala vođstvo izrekao niz uvredljivih komentara na račun fizičkog izgleda srpskog pivota.

 

Nakon ovog incidenta Bredeli se izvinio i rekao da mu nije bila namera da to učini, već da se samo pogrešno izrazio u direktnom prenosu.

 

- Nisam imao nameru da vređam bilo koga, a nju nikako i žao mi je ako sam to učinio. Ja sam samo želeo da kažem kako je ona visoka i snažna, da je neprelazna u odbrani i nezadrživa u napadu. Loše sam se izrazio tokom prenosa, pa se desio nesporazum - rekao je Bredeli.

 

 

Povodom ovog incidenta oglasio se i selektor nacionalnog tima Srbije, Saša Bošković, koji je podsetio na situaciju sa Evropskog prvenstva u našoj zemlji kada su od njega norveški mediji tražili da se izvini njihovoj igračici koju je povukao za dres tokom meča.

 

- Ne mogu da verujem da je mogao da kaže nešto takvo, to najbolje govori o njegovoj inteligenciji i njemu. To su ružne stvari i nikako ne bi smele da se izgovore na televiziji. Dragana je za njega možda debela i ružna, ali je za mene najbolja rukometašica na svetu. Sećam se kako su mene norveški mediji naterali da se izvinim zbog mog postupka, kada sam povukao za dres norvešku igračicu. Sada bi trebalo da osude uvredljive reči koje je rekao njihov sunarodnik i kolega - rekao je Bošković.

 

 

Dragana Cvijić je reprezentaciji Norveške dala osam golova iz osam pokušaja i bila jedna od najboljih igračica na toj utakmici, tako da je na najbolji način odgovorila nevaspitanom Bredeliju.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    20. decembar 2013 | 09:09

    Što je ružna, šta joj fali? Fizički je ok, ima dobru dušu i, sudeći po igri, očigledno je pametna = lepa devojka. Šta tu ima da se filozofira

  • РЗ

    20. decembar 2013 | 08:45

    Има неки килограм вишка али је симпатична и није уопште ружна.

  • Nikolaa

    20. decembar 2013 | 03:55

    Od nemoci i besa vredjao je jednu od nasih najboljih igracica. Gospodo,treba biti velik i u porazu,jer to sam najveci i mogu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA