BOGDANOVIĆ: Bilo bi bolje da smo pobedili, Tepićev dolazak značajan!

Bek crno-belih istakao je veličinu tima iz Moskve koja je na visokom motivacionom nivou odigrala meč u Pioniru, a kao jedan od razloga poraza naveo je i dužu klupu gostiju

  • 0

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u TOP 16 fazu Evrolige, iako su poraženi od CSKA sa 62:73. Ipak, crno-beli što zbog umora, što zbog poraza nisu previše slavili veliki uspeh.

Mladom timu crno-belih, posle brojnih maloroznih situacija među kojima treba istaći tešku povredu Lea Vestermana, konačno se sreća osmehnula...

- Pobeda u Istanbulu je presudila, a ostaje mala krivica što plasman nismo obezbedili pobedom protiv CSKA - rekao je Bogdan Bogdanović i dodao:

- Koliko su oni ozbiljna ekipa pokazali su i večeras. Čak su i motivaciono odigrali kao mi čitav meč. Mislim da je opet rotacija presudila i naša slaba koncentracija u pojedinim trenucima.

Povratnik u redove crno-belih Milenko Tepić sigurno će olakšati posao, vidno umornoj bekovskoj liniji i pomoći u TOP 16 fazi elitnog takmičenja.

- Tepa poznaje sistem, Duleta i mislim da će se brzo uklopiti. Sigurno je da će nam dosta pomoći i što se tiče iskustva i da podelimo minutažu, ozbiljan igrač - zaključio je Bogdanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA