DEVOJKE, ARENA JE RASPRODATA: Neka ova fotka bude simbol vaše borbe za finale!

- Neka tuče srce, a da glave budu hladne! - poručuju naše rukometašice pred istorijski meč polufinala Svetskog prvenstva protiv Poljske večeras u 18 sati

  • 4
Rukomet Srbija - Norveška - Heidi Loke, Sanja Damnjanović, Dragana Cvijić i Jelena Popović

Foto: AP/Marko Drobnjaković

Odzvanjaće "Arenom" pesma "Danas je dan za pobedu" pred početak polufinala između Srbije i Poljske! Naše rukometašice su već ostvarile cilj da se domognu borbe za medalju na Svetskom prvenstvu, a od 18 časova će uraditi sve da uđu u borbu za onu najsjajniju!

 

Tribine u najvećoj srpskoj dvorani će nesumnjivo biti pune, pa će najverovatnije biti postavljen nov rekord svetskih prvenstava za žene, tako da će reprezentativke Poljske, najvećeg iznenađenja na ovom prvenstvu, imati oko 20.000 ljudi kojima će dodatno morati da se suprotstave.

 

Do 14 časova sve karte po ceni od 300 dinara za nivo 400 su rasprodate! Ostale su još samo karte za nivo 200, u ograničenim količinama, čije su cene 1.200, 1.500, 2.500, 4.500 i 6.000 dinara.

 

Naše devojke su posle herojski izvojevane pobede nad svetskim i olimpijskim šampionom Norveškom spremne za nov podvig.

 

 

- Poljakinje su hit ovog prvenstva, kao i mi što smo bile na Evropskom prvenstvu prošle godine. Preuzimamo breme favorita, a njihova velika prednost je to što su već napravile mnogo i mogu da igraju rasterećenije. Jesmo iskusnije i imamo samopouzdanje, ali će biti jako teško. Posebno moramo da obratimo pažnju na to što se one ne predaju ni kada gube velikom razlikom - kaže za naš portal kapiten Andrea Lekić.

 

Atmosfera u srpskom taboru je odlična, euforija ne prevazilazi okvire ozbiljnosti, a hiljade navijača će napraviti još jednom fenomenalnu atmosferu.

 

Najbolja poruka za naše heroine je ona koju je poslala Sanja Damnjanović:

 

- Neka tuče srce, a da glave budu hladne!

 

Pa da zapeva i Miroslav Ilić...

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skadar na Bojani

    20. decembar 2013 | 15:12

    Ajmo ajde samo hrabro do pobjede...hladne glave i velikog srca do ZLATA oko vrata...CRNA GORA JE UZ VAS...:-***

  • alenka

    20. decembar 2013 | 15:43

    molim publiku da ne peva Kosovo je srce Srbije, jer kao prvo vise nije, i drugo podrzite sport a politiku mozete i na ulicu, ali i to ste trebali na vreme

  • Milena

    20. decembar 2013 | 15:13

    Kad je utakmica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA