BODRITE RUKOMETAŠICE DO ZLATA: Na finale za 400 dinara!

Karte za finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u rukometu za žene moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima od subote, 21. decembra od 11 sati

  • 11

Rukometni savez Srbije (RSS) uspeo je da se dogovori sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF) i dobije dodatni popust na cenu karata za finalnu utakmicu Svetskog prvenstva, Srbija-Brazil, koja će se igrati u nedelju, 22. decembra 2013. godine,od 17.15 sati u Kombank areni.

Cena karte za nivo 400 iznosiće 400 dinara, dok se cene karata za nivo 200 kreću od 1500, 2500, 4000 i više.

Rukometni savez Srbije na ovaj način zahvaljuje se svim dosadašnjih vernim pratiocima i ljubiteljima rukometa i veruje da će u istom duhu i ubuduće navijati fer i sportski, i tako doprineti još boljoj atmosferi u Areni, kako bi reprezentacija Srbije u nedelju osvojila medalju.

Utakmica između Srbije i Brazila počinje u 17.15 sati, a Rukometni savez Srbije apeluje na sve navijače i goste da dođu ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazu, kao i da poštuju numerisana mesta i navijaju fer i sportski. Svi nedozvoljeni rekviziti, upaljači, kišobrani, sitan novac, kozmetika, razna ambalaža, laseri, biće oduzimani na ulazu. Dozvoljena su samo državna obeležja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    21. decembar 2013 | 00:26

    Procitao sam negde da su tapkarosi prodavali karte za 1000 dinara za polufinale. Takve ljude treba dobrano tuci kada se naleti na njih. Umesto da se sto vise karata proda da se devojke podrze u sto vecem broju,oni pokupuju veliki broj i onda zaradjuju. Sram da vas bude!!

  • Урош

    21. decembar 2013 | 04:44

    Мене је неки београђанин подигао, јер сам се спустио ред ниже, и ја као, ок, устанем, и кренем да се враћам на своје место (сео сам на његово јер је код шипке, и било је слободно 15 мин после почетка утакмице), и он ми добаци, у фазону, какво је ово понашање, како смем да седнем на туђе место.. Апелујем на београђане да не дрве к***ц на нас провинцијалце који једва имамо пара да дођемо, и много смо нервозни. (НАПОМЕНА: Када ми је рекао да је то његово место (на дрзак начин, махајући ми картом, као да сам болесник), одмах сам устао и кренуо да склањам своје ствари, и онда је непотребно дибацио)

  • JelenaPositive

    21. decembar 2013 | 09:51

    Sija sunce kao zlato,svi u napad samo hrabro-znaj da u Beogradu danas je dan za pobedu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA