Trener Barselone umiruje navijače: Mesi neće napustiti klub!

Herardo Tata Martino priznao da nije upoznat sa detaljima Mesijevog sukoba sa nekim čelnicima kluba, pa ipak tvrdi da nema govora o odlasku njegovog zemljaka

  • 0

Trener fudbalera Barselone Herardo Tata Martino rekao je da najbolji igrač tog kluba Lionel Mesi neće napustiti Nou Kamp.

Španski mediji se već nedeljama bave spekulacijama o mogućem Mesijevom odlasku i sukobu Argentinca sa čelnicima klubu oko potpisivanja novog, finansijski "jačeg" ugovora.

- Nije tačno da će Mesi da ode. Iskreno, ne dotiču me te priče, samo mi je važno kako će ekipa da igra i da napreduje. Priznajem, nisam dovoljno informisan o drugim temama i ne znam sve detalje Mesijevog neslaganja sa pojedinim čelnicima kluba - rekao je Martino na konferenciji za novinare u Barseloni.

Mesi se trenutno u Argentini oporavlja od povrede, a na teren bi trebalo da se vrati u prvoj polovini januara sledeće godine.

Martino je najavio i da će uskoro posetiti Mesija u Argentini kako bi se uverio u brzinu oporavka od povrede.

- On će trenirati u rodnom Rozariju, a ja ću otputovati da vidim kako napreduje. U svakom slučaju, dobro smo upoznati sa svim fazama njegovog oporavka - dodao je Martino.

U dosadašnjem toku sezone Mesi je za Barselonu odigrao 16 utakmica i postigao 14 golova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA