CVIJIĆ: Nisam znala da sam najbolji pivotmen! (VIDEO)

- Ne pamti se drugo mesto, uvek se pamti prvo. Ali mi ćemo sigurno pamititi ovu srebrnu medalju, jer do sada niko ništa nije osvojio - rekla je srpska rukometašica, kojoj su novinari rekli da je zavredila mesto u idealnom timu SP

  • 1

Osim što je sa svojim saigračicama osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, srpska rukometašica Dragana Cvijić dobila je i individualno priznanje: za najboljeg pivotmena u idealnom timu prvenstva.

Cvijićeva je to saznala ni manje ni više od novinara, u miks zoni, kao i Sanja Damnjanović, koja je zavredila svoje mesto u idealnom timu na poziciji levog beka. Kada su saznale, dve rukometašice su čestitale jedna drugoj.

- Evo sad saznajem za to... nisam znala, nisam očekivala stvarno - rekla je Cvijić, a na konstataciju da je to zaslužila zaista dobrim partijama odgovorila:

- Ja se iskreno se nadam da to nije slučajno. Što kaže Sanja, to može da bude samo još veći podstrek za radom - rekla je Cvijićeva, koja je objasnila kakav je osećaj kada je srebna medalja na grudima.

- Odličan je osećaj. Verujte mi, iako delujemo malo tužno i istrošeno, želeli smo to zlato više od svega. Ne pamti se drugo mesto, uvek se pamti prvo. Ali mi ćemo sigurno pamititi ovu srebrnu medalju, jer do sada niko ništa nije osvojio. I stvarno treba da se radujemo bukvalno kao da je zlato.

Katarina Tomašević smatra da će Srbija osvojiti zlato u Brazilu, a i Cvijićeva je u to uverena:

- Podržavam Katarinu.

Navijači su se zabrinuli kada je u jednom trenutku najbolji svetski pivotmen morala da napusti teren zbog povrede na kratko.

- To mi je drago, jer je stvarno prelepo igrati pred takvom publikom, još kad vas zavole... Izašla sam na kratko i vratila se. Neverovatno, ali one (Brazilke) su imale dosta sreće - rekla je Dragana, koja se na novu Raletovu prosidbu nasmejala i ponovila da od udaje nema ništa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • flux

    22. decembar 2013 | 22:02

    svaka cast za borbenost, kad bi se pojedini reprezentativci u drugim sporovima borili upola kao vi gde bi im bio kraj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA