DOČEK ZA SREBRNE DEVOJKE: Beograđani pozdravili rukometašice, Cvija pevala Cecu! (FOTO)

Osvajanje srebrne medalje na upravo završenom Svetskom prvenstvu povod je da i našim sjajnim devojkama bude ukazana čast koju su doživeli vaterpolisti, košarkaši, odbojkaši, odbojkašice...

  • 6

Održan je svečani doček srpskih rukometašica na poznatom mestu ispred Skupštine Beograda.

Ovo je prvi put da srpske rukometašice budu razlog za slavlje otkako je sredinom devedesetih uvedena praksa da posle velikih međunarodnih uspeha narod pozdravi srpske reprezentativce.

Rukometašice su tokom dane bile na prijemu kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji im je čestitao na izvanrednom uspehu i poželeo im da na prvom sledećem velikom takmičenju osvoje zlatnu medalju.

Hladno vreme nije sprečilo hiljade Beograđana da potpuno popune prostor ispred gradske skupštine i glasno podrže sve rukometašice, stručni štab i funkcionere. Najveći aplauz dobile su Dragana Cvijić i Andrea Lekić.

- Hvala vam što bodrite ove divne devojke. Hvala što sete bili uz nas, volimo vas sve. Navijajte i dalje za Srbiju - rekao je sa balkona selektor Saša Bošković, kojeg je Olimpijski komitet Srbije upravo proglasio za najboljeg stručnjaka u 2013.

Na selektora se nadovezala Andrea Lekić:

- Verujte da je ovo ostvarenje sna. Još jednom hvala na podršci.

Dragana Cvijić ponovo je izazvala oduševljenje kada je dobila mikrofon u ruke.

- Ovo je vaša medalja kao i naša, obećavam da ćemo se još mnogo puta ovde okupljati - rekla je popularna Cvija, a onda zaključila da joj pevanje bolje ide od priče i zepevala hit Svetlane Cece Ražnatović "Nevaljala" na šta je publika spremno odgovorila.

Nadalje je bilo dosta muzike i pesme, "We are the champions" grupe "Queen", onda i poznate domaće numere poput "Ova noć ima čudnu moć", a na kraju rukometašice su ispraćene skandiranjem i aplauzima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxa

    23. decembar 2013 | 20:43

    Kako se nekom nece svideti ovo zivela Kraljevina Srbija...bravo devojke!

  • marko

    23. decembar 2013 | 21:46

    Koji bilmez je pustio ono djubre od pesme??? Treba ga baciti sa balkona

  • Vlada

    23. decembar 2013 | 21:37

    Cke beogradske. Boze mili. Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA