SENZACIJA: Vešović otišao iz Zvezde da pojača Partizan?!

Uprava crno-belih već stupila u kontakt sa agentima crnogorskog fudbalera koji je nedavno dobio raskid ugovora sa klubom sa Marakane

  • 31

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović, koji je nedavno dobio raskid ugovora zbog neisplaćenih zarada, mogao bi da se preseli u tabor večitog rivala Partizana, pišu Večernje novosti.

Navodno je novi trener crno-belih Marko Nikolić glavni zagovornik dovođenja crnogorskog fudbalera, kojeg bi koristio po desnom krilu, što je i bila originalna Vešovićeva pozicija do dolaska na Marakanu, kada je prekomandovan na desnog beka.

Uprava šampiona već preduzima konkretne korake i stupila je u kontakt sa Vešovićevim agentima.

Ovo nije prvi put da se u Humskoj interesuju za Vešovića, hteli su da ga preotmu još prošlog leta, ali fudbaler tada nije želeo da napusti crveno-bele, da bi se nedavno predomislio i zatražio da bude slobodan. Vešović je trenutno u inostranstvu i očekuje se da se pregovori intenziviraju kad se vrati u Srbiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor : Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. decembar 2013 | 22:31

    A kada sam to rekao pre par dana stoka mi se smejala,kao i za SHILBA !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! GASIMO VAS KAO I VOSU,SRBIJA CELA CRNO BELA !!!!

  • ARMAGEDON

    24. decembar 2013 | 23:00

    ... ,,Vesovic je u inostranstvu"...u Podgorici. Xaxaxaxaxaxaxa!!!

  • Mare

    24. decembar 2013 | 23:51

    Koga briga za ovog igrača, bio 4 godine u Zvezdi i nije naučio da centrira, baš bih voleo da ode kod glodara... daj bože ka razmislim malo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA