Navijači Partizana izabrali Vladimira Stojkovića za fudbalera godine!

Prema izboru navijača Partizana koji su glasali na sajtu kluba, odlazeći golman ''crno-belih'' izabran za najboljeg igrača u 2013. godini

  • 4

''Grobari'' su rekli svoje! Vladimir Stojković je najbolji igrač Partizana u 2013. godini prema izboru navijača šampiona Srbije, a Stojković je ubedljivo zauzeo prvo mesto sa 36 odsto glasova.

 

Ukupan broj glasača, koji su imali mogućnost da od 7. do 24. decembra izaberu svoje kandidate, iznosio je 3.133, a za Stojkovića je glasalo čak 1.130 navijača. Na drugom mestu našao se kapiten Saša Ilić sa 697 glasova odnosno 22 odsto, dok je junak jeseni Miloš Jojić zauzeo treće mesto sa 624 glasa to jest ukupno 20 odsto.

 

 

Među prvih deset našlo se čak pet igrača koji više ne nose dres Partizana s obzirom na to da se na četvrtom mestu našao Aleksandar Mitrović, na šestom Lazar Marković, sedmom Ivan Ivanov, devetom Miljković i desetom Erik Đemba Đemba. Svoje mesto među TOP 10 izborili su još Andrija Živković (5) i Milan Obradović (8).

 

Zanimljivo, čak 20 fudbalera ''crno-belih'' je ostalo na nula odsto glasova među kojima su Fofana, Kojić, Gulan i Brašanac. Prethodne godine titulu najboljeg fudbalera osvojio je Ivan Ivanov, koji se i ove godine našao na pomenutom sedmom mestu.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    25. decembar 2013 | 13:37

    БОЛЕСТ = ГРОБАР , НИКАД НЕЋЕТЕ БИТИ БРЕНД СРБИЈЕ , КИТИТЕ СЕ БИВШИМ ЗВЕЗДАШИМА ,КО ВАС ЈЕ СТВОРИО НИЈЕ НИ ЧУДО!!!!

  • grobar do koske

    25. decembar 2013 | 12:48

    Hvala ti STOJKE za sve ove godine i za trofeje koje si jedino mogao u INSTITUCIJI da osvojis(mnogo generacija komsinice to nikada nece doziveti) ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • CZBG

    25. decembar 2013 | 13:48

    Osvojio ih više sa zvezdom xaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA