URNEBESNI INTERVJU: Selektor Đorđević nije mogao da dođe do reči! (VIDEO)

Trener srpskog košarkaškog nacionalnog tima voditelja Vladana Tegeltiju vraćao da preformuliše pitanje, najavljivao da će da mu detaljnije odgovori posle emisije...

  • 20

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević gostovao je u emisiji "Zona pres" kod poznatog košarkaškog novinara Vladana Tegeltije, na SOS kanalu i tom prilikom istakao da će u reprezentaciji igrati samo najbolji igrači, bez obzira na to koliko godina imaju.

- U reprezentaciji će igrati 12 najboljih košarkaša koje Srbija ima u tom trenutku. Kod mene nema toga mlađi-stariji, pa da se pravi neki program da se na račun starijih ubacuju neki mlađi, kako bi se kao obezbedila budućnost. Kod mene toga neće biti, igraće oni koji su najbolji u tom trenutku, da li oni imali 34-35 ili 19-20 godina, nije mi bitno. Mi nemamo sada vremena za čekanje, potrebni su nam rezultati - rekao je Đorđević.

Međutim, ono što je gledaocima ove emisije upalo u oči jeste, kostantno upadanje u reč novom treneru srpskog nacionalnog tima od strane voditelja emisije, a povremeno se sve završavalo i bespotrebnom polemikom između njih dvojice.

Pitanje je da li je voditelj pokušavao kroz ovu emisiju da pokaže koliko dugo i kako poznaje Sašu Đorđevića, a i sam Sale je nekoliko puta morao da odreaguje i prekine voditelja u njegovim opservacijama. Koliko je komičan bio razgovor svedoči i činjenica da je novi strateg reprezentacije Srbije u pojedinim situacijama otvoreno priznao da ne razume pitanja koja mu se postavljaju.

Voditelj je postavljajući jedno od pitanja počeo i pričom o svojim novinarskim počecima, kako je imao sreću da je sličnih godina kao i novi selektor i kako ga je upoznao dok je Đorđević još tada igrao za reprezentaciju, a sve se završilo time da se na kraju sam zapitao šta je hteo da pita, na šta srpski selektor samo nasmejao.

A koliko je puta upadao u reč, ne dozvolivši mu da završi rečenicu, pokazuje i trenutak kada se Sale Đorđević usudio da novinaru upadne u rečenicu i istog trenutka mu se izvinio i rekao da zna koliko voditelj ne voli da ga prekidaju, čisto kako bi mu skrenuo pažnju da ga više ne prekida.

Na linku ispod se nalazi cela emisija, a jedan od "sukoba" gosta i voditelja možete pogledati na 32:00 minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morski pas

    26. decembar 2013 | 12:32

    On nije novinar! Jer novinar mora da bude neutralan a on to nije kao grobar koji to stalno istice...tako da je meni ovde smesnije sta ce djordjevic kod njega!

  • moon-em

    26. decembar 2013 | 13:08

    po meni je sos tv najvece dno i nije mi jasno zasto uopste gostuju na takvoj tv..

  • Pedja

    26. decembar 2013 | 13:18

    Od tegeltije sta drugo mozete da dobijete?!A drugo kakav on ugled ima na sos kanalu kad mu live emisija traje u vreme prikazivanja filmova za odrasle?!/legende mu izlaze iz studija u 2 ujutru?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA