BAJKO O VEŠOVIĆU: Nije novi Stojković!

- Kad sam video tu vest, odmah sam zvao Vešovića. Rekao mi je da od toga nema ništa i da neko hoće da mu smesti - rekao je Zvezdin golman o doskorašnjem saigraču

  • 10

Glavna tema na Topčiderskom brdu ovih dana je da li će biti još jednog "preletača". Fudbaler koji je nedavno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom Marko Vešović pominje se kao potencijalni novi igrač Partizana.

To je demantovao predsednik "crno-belih" Dragan Đurić, ali po mnogima to nije dovoljno jer je mnogo puta to radio, a na kraju se dešavalo suprotno. Menadžer crnogorskog fudbalera je, takođe, zauzeo stav da je plasirana neistina o njegovom klijentu.

- Nema od toga ništa. Niko nije pričao, niti je bilo kakav kontakt uspostavljen kao što je preneto u medijima. Nemam ja problem sa tim da li će igrač kog zastupam preći iz Zvezde u Partizan ili obrnuto, svejedno mi je. Ja sam Vešovića već nudio Partizanu, ali tada su "crno-beli" bili zaista jaki i popunjeni na toj poziciji, pa sam otišao u Zvezdu - rekao je Radojica Božović za "Alo".

Zvezdin golman Boban Bajković izrazio je nadu da Vešović neće biti "novi Stojković".

- Nema ništa od toga! Kad sam video tu vest, odmah sam zvao Vešovića. Rekao mi je da od toga nema ništa i da neko hoće da mu smesti. Znam ga kao našeg momka. Nema šanse da bude novi Stojković. Opet, ne mogu 100 odsto da garantujem - rekao je Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA