Zvezdin novogodišnji koktel: Katić dobio sliku Rakočevića, Blažič bukvar (FOTO)

Crveno-beli košarkaši dobili su poklone na novogodišnjem koktelu, a predsednik Nebojša Čović izjavio je da na proleće očekuje tri trofeja

  • 11

Košarkaški klub Crvena zvezda svečano je ispratio 2013. godinu sa željama da u 2014. godini pokupe sve domaće trofeje. Na novogodišnjem koktelu crveno-belih u šaljivoj atmosferi podeljeni su novogodišnji pokloni igračima.

Tako je najmlađi igrač Nikola Rebić dobio cuclu, Aleksandar Cvetković CD Pavarotija, Lazić kasicu prasicu, Blažić bukvar, Dzenkins mikrofon, Šilb ogledalce, Radenović repliku puške,Mitrović fudbalsku loptu, Tejić desnu ruku, Katić sliku Igora Rakočevića, Simonović kapitensku traku fudbalskog kluba crveno-belih.

Prisutnima se obratio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović koji je istakao da ekipa kreće u napad na sve trofeje u novoj godini.

- Lepo je zbog šaljive atmosfere, ali mi nećemo biti šaljivi u 2014. godini. Ako se uzmu u obzir ambicije da se osvoje Aba liga, Superliga i kup. Zvezda je prva u svim kategorijama na kraju polusezone. Imamo odlične uslove, stručnjake i igrače koji su kvalitetni i najzaslužniji za to. Okrećemo se sebi da podignemo Zvezdu na još viši nivo - rekao je Čović.

On je zatim otkrio šta je cilj crveo-belih u narednoj godini.

-Ne bih pričao ni o tri, ni o četiri pobede, sve je to jasno. Ono što smo rekli, da ćemo se u ovoj sezoni potpuno okrenuti sami sebi i raditi maksimalno da Zvezdu podižemo na još viši nivo, to zapravo i radimo. Ja vam želim sretnu Novu godinu, želim vam puno zdravlja i uspeha, i naravno, želim da u toj 2014. godini napravimo još veći iskorak, sve po onom planu o kom smo se dogovorili - konstatovao je Čović, koji je potom nastavio sa novogodišnjim obraćanjem:

- Zahvaljujem svim ljudima u upravi kluba, svim sponzorima i donatorima Crvene zvezde, svima koji su i večeras ovde prisutni i onima koji zbog obaveza nisu mogli da dođu. Mislim da smo napravili jednu dobru, domaćinsku, porodičnu atmosferu koja predstavlja preduslov za sve ono što nas čeka. Sve najbolje vam želim za sve praznike koji dolaze. Uživajte, idemo dalje svi zajedno – završio je sa svojom čestitkom predsednik Crvene zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    26. decembar 2013 | 20:39

    Bas saljivo vece,narocito cokijeva izjava kako ocekuje tri trofeja he,he,smehoteka sa vama

  • Blatobran

    26. decembar 2013 | 20:54

    A kad ste se probudili videli ste da je san bio sladak, a komsije slave...:-)

  • Saka

    26. decembar 2013 | 23:27

    Zvezda jedini pravi klub u Srbiji. Klub koji ima vise navijaca nego svi ostali klubovi zajedno. Na zalost u Srbiji se uspeh ne prasta ali polako sve dolazi na svoje mesto. Molim iskrene navijace czv da u zvezdinim tekstovima ne spominju ostale male klubove kako im na taj nacin nebi pravili reklamu. Komentarisite samo zvezdu...a oni neka se nerviraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA