ODLUKOM TRENERA: Cvetković odstranjen iz tima Zvezde, ide na pozajmicu u MZT!

Za mesto u timu konkuriše još dobrih mladih igrača, kojima će se ubuduće ukazati šansa * Odsustvo Cvetkovića iz prvih 12 nema veze sa prilikom koju će dobiti Rebić * Još ne tražimo nikoga ko će da zameni Mitrovića, Tejić je dobar, priča Radonjić

  • 6

Odlukom prvog trenera KK Crvena zvezda Dejanja Radonjća, mladi plejmejker Aleksandar Cvetković neće više biti u prvom timu.

Odmah posle konferencije za medije iz kluba je saopšteno da će Cvetković karijeru nastaviti u skopskom MZT-u. Na ovaj način Zvezda se ne odriče svog košarkaša, već je samo pronađeno rešenje da više igra.

Uoči meča 14. kola ABA lige koju Crvena zvezda igra sa Širokim, Radonjić je izjavio da postoji još dobrih mladih igrača kojima treba ukazati šansu, a sve to nekoliko dana posle informacije da je Cvetković nezadovoljan svojom minutažom. Ipak, trener kaže da te dve stvari nisu povezane.

- Za mesto u timu konkuriše još dobrih mladih igrača, poput Nikole Rebića, koji će ubuduće biti u prvih 12. Nevezano za situaciju sa Cvetkovićem, Rebić takođe zaslužuje šansu - rekao je trener na konferenciji na Malom Kalemegdanu.

- Cvetković je posle teške povrede pokazao želju da radom i zalaganjem zasluži mesto u prvom timu, a i mi smo to želeli na početku sezone. Očigledno je da je došlo do nestrpljenja, a mi sada treba da tražimo novo rešenje koje će biti dobro i za nas i za Aleksandra - kaže Radonjić.

Pored toga, crnogorski stručnjak rekao je da još ne postoji konkretan krilni centar kojeg bi Zvezda dovela umesto povređenog Luke Mitrovića.

- Zadovoljni smo partijom koju je mladi Marko Tejić pružio, i svakako prednost u igri imaju naši igrači u odnosu na eventualna pojačanja - kaže trener "crveno-belih".

U sledećem kolu Crvena zvezda dočekuje ekipu Širokog od 17 h u "Pioniru".

Iz kluba je saopšteno da je potpisan sporazum o saradnji sa "Milenijum timom".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. decembar 2013 | 16:24

    bitno je za reprezentaciju SRBIJE sto razigravate nelsona,dzenkinsa.shilba a posebno JAKU blazicha ,a nasu decu terate,e... PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! Najjaca petorka evrope: Milosavljevic,Bogdanovic,Lucic,Novica i Krstic !!!!!!!

  • Урош

    27. decembar 2013 | 14:57

    радоњићу МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!

  • pfc kg

    27. decembar 2013 | 19:22

    @grobar do koske to brate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA