Kup Radivoja Koraća u Beogradu!

S obzirom da je grad Niš odustao od organizacije turnira Kupa Radivoja Koraća, ovo takmičenje će se održati u srpskoj prestonici od 6. do 9. februara

  • 2

Beograd će biti domaćin Kupa Radivoja Koraća. Turnir koji će se održati od 6. do 9. februara naredne godine prvobitno je trebalo da se održi u Nišu, ali su čelnici grada odustali zbog finansijskih i bezbedonosnih razloga.

Sve utakmice će se igrati u dvorani "Pionir".

Ova odluka usledila je zbog novonastale situacije, do koje je došlo odustajanjem grada Niša od organizovanja završnog turnira, kao i zbog činjenice da nije bilo drugih zainteresovanih za organizaciju, navodi se u saopštenju.

"U završnici Kupa Koraća među osam klubova pet je iz Beograda, pa će veliki broj klubova imati minimalne troškove, bez smeštaja i prevoza, o čemu danas itekako treba da se vodi računa. Za klubove koji igraju regionalnu Jadransku ligu i evropska takmičenja to će biti i značajno smanjenje iscrpljenosti. Ove godine slavi se 90 godina od prve utakmice u Beogradu i 65 godina KSS. U okviru toga na samom Kupu Koraća biće organizovano niz marketinških akcija na promociji košarke", dodaje se u saopštenju Košarkaškog saveza Srbije.

Završni turnir bi trebalo da bude održan od 6. do 9. februara.

Podsećamo, prošle godine je Kragujevac bio domaćin takmičenja, a turnir su obeležile nemile scene na finalnoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde. Finale je na kraju prekinuto, pa je odigrano sutradan bez prisustva publike.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    27. decembar 2013 | 21:07

    Зашто не финале у Арени? Био би спектакл.. Повишите цене карата, грунете 2000 жандара, за сваки случај, и уживамо у атмосфери/кошарци..

  • Svensson

    28. decembar 2013 | 09:27

    Zasto vise taj Bg, ucenili ste upravu pa kao oni sami nece, idu u minus sigurno. Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA