Vasilić u Zvezdi, El Monir u Humskoj ?

Večiti su odlučili da se pojačaju na bekovskim pozicijama. Izgleda da desni bek Slobode, odnosno levi bek Jagodine zadovoljavaju kriterijume naših najvećih klubova

  • 13

U jesenjem delu šampionata je viđeno više kikseva Partizana i Crvene zvezde nego ranijih sezona, pa su tako naši najtrofejniji klubovi odlučili da se ozbiljno pojačaju pred predstojeću prolećnu polusezonu. Kako piše "Sport", najnovije akvizicije večitih su Jovica Vasilić i Mohamed El Monir.

U tabor crveno-belih još nije stiglo nijedno pojačanje, ali se dosta polemiše sa imenima i pozicijama. Najnovije informacije govore da Slaviša Stojanović želi da pojača konkurenciju mladom reprezentativcu Marku Petkoviću na desnom beku.

Kao glavna imena se pominju Jovica Vasilić iz Slobode i Dušan Dukić iz Jagodine. Izgleda da je izbor pao na kapitena Užičana. Vasilić je i sam u par navrata govorio da bi voleo da obuče dres kluba iz Ljutice Bogdana, iako ima ponudu Vojvodine koja traži zamenu za Miroslava Vulićevića koji je otišao u Partizan.

Na drugoj strani Topčiderskog brda ima malo više dešavanja. Dva pojačanja su stigla, a na pragu je i treće. Trener crno-belih Marko Nikolić rešio je problem na desnoj strani, ali se intezivno traga i za levim bekom, s obzirom na mogući odlazak Vladimira Volkova. Njegova zamena bi trebao da bude Mohamel El Monir, fudbaler Jagodine. To je potvrdio i agent libijskog internacionalca.

- Istina je, nadomak smo konačnog dogovora. Jagodina i Partizan su dogovorili sve uslove u vezi sa obeštećenjem za Mohameda El Monira, nema tu nikakvih problema. Preostalo je još da ugovorimo uslove fudbalera. Razgovaram paralelno i sa El Monirom, čije interese zastupam, ali i sa čelnicima Partizana i nadam se da ćemo se na kraju usaglasiti. U svakom slučaju sve ide u pozitivnom smeru - rekao je Petar Bazić.

"Večiti" će svakako biti jači na proleće, a nadamo se da će to doneti i bolji fudbal na terenima širom Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    28. decembar 2013 | 10:11

    fk CZje u bunilu,blokadi i nema sanse da dopvede ni jednog igraca a Pfc ce ih razvaliti i lagano uzeti titulu.

  • realno

    28. decembar 2013 | 10:12

    FK CZ umire a Pfc lagano opet PRVAK.

  • CrvenaZvezdaZauvek

    28. decembar 2013 | 12:41

    A jel bi ti hteo realno da ga duvas FKCZ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA