TELEGRAF S BOB TIMOM SRBIJE U EPIZODI: Otišla nam đunta pred Soči! (VIDEO)

Pilot bob tima Srbije Vuk Rađenović morao je da sredi "mašinu" pred važna takmičenja, pa je zamolio reportera Telegrafa da mu pogleda đuntu. Pročitajte ko su članovi srpskog bob tima na Olimpijadi u Sočiju

  • 2

Srbija će na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju imati i bob tim! Pored skijaša, biatlonaca i nordijskih trkača, imaćemo i četverac koji predvodi pilot Boba Vuk Rađenović.

 

Naš tim uveliko se sprema za Soči, a pre odlaska na takmičenja koja prethode ZOI, Rađenović je morao da pred takmičenja sredi Bob s reporterom Telegrafa, koji mu je u šaljivom skeču obećao da će popraviti "đuntu"  koja mu lupa unutar boba, sve u stilu dijaloga filma "Nacionalna klasa".

 

 

Četvorosed Srbije na predstojećim ZOI, pored Rađenovića, činiće Miloš Savić, Nikola Milinković i Aleksandar Bundalo. Rađenović je istakao da ne može da obeća medalju na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju, istakavši da je cilj mesto među najboljih 10 ekipa.

 

 

- Za igre smo se pripremali u Austriji i Nemačkoj. Imali smo problema sa povredama, ali niko ne želi da pravi izgovore. Nastupamo u punom sastavu i očekujem da budemo u prvih deset u Sočiju.

 

- Pre toga čeka nas Evropsko prvenstvo u nemačkom Kenigzeu i cilj je da budemo u prvih pet ili šest posada - kaže Rađenović.

 

 

On smatra da je mala razlika u kvalitetu timova koji su među najboljih 10 na ZOI i da će odlučivati nijanse.

 

- Ne mogu da obećam medalju zato što je jaka konkurencija i protivnici su kvalitetni. Mala je razlika između 10. i prvog mesta, tako da mislim da vreme među njima neće biti više od  15 stotinki. Želim napredak u odnosu na prethodne Igre u Vankuveru, gde smo bili 18.

 

Zimske Olimpijske igre u Sočiju na programu su od 7. do 23 februara 2014. godine.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA