STANKOVIĆ: Mnogo sam mlad za FSS!

- Zatražio sam još malo vremena da bih prihvatio posao u Fudbalskom savezu Srbije. Mislim da sam još mlad da bih rešavao zadatke koji se postavljaju predsedniku Saveza - rekao je italijanskim medijima bivši kapiten Srbije

  • 3

Jedan od najuspešnijih fudbalera Srbije, Dejan Stanković, izjavio je da je misli da je suviše mlad da bi mogao da obavlja posao predsednika Fudbalskog saveza Srbije, funkciju od koje je nedavno odustao da se kandiduje.

Stanković je italijanskim medijima objasnio da bi u ovom trenutku radio posao sličan onom koji trenutno obavlja proslavljeni Portugalac Luis Figo, koji je ambasador Intera i bavi se dobrotvornim radom.

- Zatražio sam još malo vremena da bih prihvatio posao u Fudbalskom savezu Srbije. Mislim da sam još mlad da bih rešavao zadatke koji se postavljaju predsedniku Saveza. S Luisom Figom, kada se šalim kažem da bih voleo da budem kao on - rekao je Stanković.

Rekorder po broju nastupa za srpsku reprezentaciji koji je čitavu deceniju proveo u Interu smatra da navijači treba da budu strpljivi kada su u pitanju novi uspesi "nero-azura".

- U fudbalu je kao i u životu, sve puno uspona i padova. Promenjen je tim, ali ja sam zadovoljan trenutnim stanjem. Dobili smo i novog klupskog čelnika Erika Tohira, iako će Masimo Morati zauvek ostati moj predsednik, tako da sad treba napraviti plan pre nego što počne trošenje novca u prelaznom roku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrach

    29. decembar 2013 | 10:52

    Nisi ti mlad nego si oni stari I spremni za penziju, eventualno corku!

  • Miki

    29. decembar 2013 | 15:48

    Priznaj Deki izadji napravi konferenciju za,medije i iznesi sav prljav ves iz saveza,budi covek kao sto si bio igracina...javno kazi da se zna...dosta vise bando lopovska iz saveza...u zatvor svi

  • Vlajko...

    29. decembar 2013 | 10:22

    Nisi mlad nrgo buljas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA