Stojanovićeva novogodišnja želja: Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu!

Trener Crvene zvezde kaže da se na svakom koraku oseća koliko bi 26. titula značila za giganta sa Marakane

  • 7

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je su za šampionske ambicije potrebna tri odbrambena igrača i da želi da se ekipa kompletira za početak januarskih priprema.

- Smatram da su nam, kao što smo svi bezbroj puta ponovili, potrebna dva centralna defanzivca i desni bek. Svi radimo na tome da budemo bolji. Očekujem da najkasnije u prvoj nedelji priprema budemo kompletni. Tu mislim i na pojačanja, kako bismo stigli da se uigramo i što bolje pripremimo za nastavak sezone - rekao je Stojanović za klupski sajt.

On je istakao da je predstojeći pripremni period od izuzetne važnosti, jer ne želi da se ponovi letošnja situacija kada su se igrači kasno okupili.

- Pre odlaska na odmor imao sam razgovor sa upravom i došao sam da vidim koliko smo do sada stigli da uradimo. Predstojeći pripremni period je strahovito važan za klub. Još uvek ne znam definitivno da li ćemo obe faze obaviti u Sloveniji. Voleo bih da jedan deo odradimo na nekoj drugoj lokaciji, a da završnih 15 dana budu u Kopru, kao što je planirano. Imamo i nekoliko zakazanih kontrolnih mečeva, protiv Domžala, Gorice i Kopra, a postoji mogućnost da odigramo meč sa Udinezeom - ekao je Stojanović.

Slovenački trener je za Novu godinu pristalicama crveno-belih poželeo da u zdravlju dočekaju titulu, koju svi u klubu očekuju.

- Na svakom koraku se oseća koliko je ova sezona bitna za nas. Zbog toga moramo svi da damo svoj maksimum i ostvarimo zacrtani cilj. Zato moja novogodišnja čestitka upućena navijačima glasi: Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu - zaključio je Stojanović.

Crvena zvezda je jesenji deo šampionata završila na drugom mestu sa 32 boda, jedan manje od prvoplasiranog Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. decembar 2013 | 16:07

    Stvarno vam i ja od srca zelim(da ne ispadne bas da sam psiho-GROBAR i da vas bas toliko mrzim) da u zdravlju i sreci docekate jos jednu titulu PARTIZANA !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! i nemoj posle neko da kaze da vas MRZIM !!!!!

  • Zile

    30. decembar 2013 | 15:50

    Puste zelje rodjace,puste zelje i zabranjeni snovi -stari bice sampioni novi !

  • Dragan Torbica

    30. decembar 2013 | 20:48

    Umire san...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA