10. FEBRUAR: Đurićev poslednji radni dan u Partizanu?

- Ne želim ništa da prejudiciram. Činjenica je da smo za sutra zakazali sednicu Sekreterijata i da će na njoj govoriti i gospodin Đurić - najavio je Mile Jovičić, potpredsednik kluba iz Humske

  • 20
Godišnji koktel fudbalskog kluba Partizan, Dragan Đurić

Foto: Marko Todorović

Ponedeljak 10. februar, mogao bi da bude dan kada će predsednik Partizana Dragan Đurić napustiti tu funkciju!

 

Đurić je trenutno u sudskom procesu povodom istrage za malverzacije prilikom privatizacije Veterinarskog zavoda, a navodno je celo rukovodstvo kluba za njegov dolazak.

 

U pomenuti ponedeljak od 14 časova zakazana je Sednice sekreterijata kluba na kojoj će se raspravljati i o poverenju Đuriću.

 

- Ne bih ništa komentarisao na tu temu. Partizan mora da funkcioniše i sa Rašom Babićem i sa Draganom Đurićem, ali i bez njih. Potrebno nam je da unesemo mir u kuću, odradili smo deobar prelazni rok, i to je ono što mene zanima u ovom trenutku i očemu sam voljan da pričam. Ostalo ništa - rekao je jedan od potpredsednika kluba Ratomir Babić.

 

 

Ništa više nije bio raspoložen ni Mile Jovičić.

 

- Ne želim ništa da prejudiciram. Činjenica je da smo za sutra zakazali sednicu Sekreterijata i da će na njoj govoriti i gospodin Đurić. On će se izjasniti, kakve su njegove namere i planovi. Čekamo da čujemo odluku, ali u ovom trenutku ne bih mogao da znam u kojem pravcu će se odvijati sve, da li ostaje, odlazi... - rekao je Jovičić.

 

Prvi čovek Partizana je nedavno pušten iz pritvora posle uplate od dva miliona evra kaucije, posle hapšenja zbog optužbe za malverzacije u Veterinarskom zavodu čiji je vlasnik.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    9. februar 2014 | 00:45

    ...Комедија !!

  • JUZNI FRONT

    9. februar 2014 | 01:57

    babiću kupi se i ti...i tebi je vreme isteklo kao sto je frizuri...

  • GR-ĆU

    9. februar 2014 | 09:48

    Napolje iz kluba pored predsednika svi potpredsednici,ceo upravni odbor I cela skupština koja je izglasala ovog predsednika.Partizan Partizanovcima a ne političarima I sumnjivim biznismenima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA