BRATE, PRIJATELJU, OPUSTI SE MALO: Novak otkrio detalje razgovora sa Teom i Bogdanom, uz poljubac vaterpolistima pred Hrvate (VIDEO)

Momci koji su se družili u Riju se međusobno podržavaju na svakom koraku, tako je bilo i kada je Nole odlučio da ostavi reket na šest meseci

  • 2

Novak Đoković saopštio je da je sezona za njega završena, ali će do kraja godine uživati u uspesima i mečevima svojih kolega.

Tokom konferencije na kojoj je obrazložio odluku da ostavi reket do 2018. godine, dobio je veliki pozdrav vaterpolista, koji se spremaju za polufinale Svetskog prvenstva protiv Hrvatske (četvrtak, 20.30).

- Volim vas momci, oni su naš najveći ponos, neverovatne rezultate beleže, sve vas pratim - rekao je Novak poslavši poljubac, a onda je bilo reči i o druženju sa Bogdanovićem i Teodosićem, košarkaškim reprezentativcima.

Foto: Tanjug/AP

>>> Mrzeo sam ih dosta puta, ali hvala Novaku, Rodžeru, Rafi i Endiju: Strašno dobar odgovor Endija Rodika o "velikoj četvorci"

>>> Novak bez reketa do 2018: Bog mi je sad dao znak da odmorim, ali ćete me tek gledati kako igram tenis! (VIDEO)

>>> VRATIĆU SE JOŠ JAČI: Đoković već doneo prvu važnu odluku o treneru za početak nove sezone! (VIDEO)

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

 

- Rekli su mi "brate, prijatelju opusti se malo". Mnogo ih volim, pre svega su plemeniti i dobri ljudi koji vole svoju zemlju. Posle su izvrsni sportisti, pratiću ih na Eurobasketu, možda uživo čak. Vežbam levu ruku da šutiram sa njima - naveo je dobro raspoloženi Đoković, koji će pauzirati u narednih šest meseci.

Predstoje mu odluke o stručnom štabu, pošto planira da se vrati jači nego ikada i produži karijeru koju nisu obeležile povrede, sve do ovog trenutka kad su problemi sa laktom kulminirali.

Pogledajte i kako je izgledala čitava konferencija Novaka Đokovića u Beogradu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA