≫ 

Novakov šou na Štepanekovom oproštaju: Đoković uz rame legendama, Agasi mu prodavao mangupske fore (VIDEO)

Zabava je bila zagarantovana

  • 0

Novak Đoković uveličao je egzibicioni oproštaj Radeka Štepaneka od tenisa, u praškoj O2 Areni.

Uspelo je Štepaneku da okupi pravi sportski krem u svojoj Češkoj, bio je kapiten ekipi koju su činili još Petr Čeh, Jaromir Jagr, Pavel Nedved i Leander Paes, dok je Novak bio lider Miki Hakinenu, Andreu Agasiju i Tomiju Hasu.

- Hvala svima na dolasku, ovo je posebno veče za mene. Moram da zahvalim ljudima bez kojih ne bih bio to što jesam, prvi je profesor Pavel Kolar. On me je naučio da razumem svoje telo, uvek je bio veoma važna osoba za mene. Profesore, hvala ti na svemu - poručio je Radek, koji je potom prionuo na posao, a bilo je i ozbiljnijih razmena sa Novakom, dok se za šalu sa njim pobrinuo Andre Agasi.

Legendarni Amerikanac je ne tako davno bio deo stručnog štaba Novaka Đokovića, a bilo je jasno da su se razišli u prijateljskoj i lepoj atmosferi.

Agasi je svaku priliku koristio za šale sa Đokovićem, koji je na to umeo da uzvrati, dok se Mika Hakinen potrudio da pokaže kako je veoma dostojno društvo ovakvim asovima kada se lati reketa.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u vrhu vesti.

VIDEO - Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA